Par med en mandelig skorpion: Læs alt om en mandlig skorpion

Par med en mandelig skorpion: Læs alt om en mandlig skorpion

Er du skorpion?

Den mandlige Skorpion er magnetisk, livskraftig og mystisk. Hans sensualitet og seksuelle udstråling er kun den ene side af hans magnetisme, for han har en stærk aura af mystik og magt; af ren, utæmmet maskulinitet.

Den mandlige Skorpion har så meget energi og lidenskabelighed, at du bestemt ikke får svært ved at forføre ham. Derimod er det sværere at indgå i et egentligt forhold med ham. Selv om han inderligt gerne vil have et vedvarende, intenst kærlighedsforhold, kommer hans jalousi og indestængte vrede ofte i vejen.

Den mandlige Skorpion vil kæmpe hårdt for ikke at vise dig hans sårbare side, og han vil aldrig lade en kvinde dominere ham. Han er defensiv og har paraderne oppe, og han forstår det ikke, hvis en kvinde bliver vred, når han slår op med hende – også selv om han godt kan være næsten grusom i sin afsked. Det er nemlig i hans optik kun ham selv, der har lov at være hævngerrig.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Skorpion stjernetegn mand

Den mandlige Skorpion virker ofte behagelig, afslappet og venlig, men samtidig er han hemmelighedsfuld og svær at læse. Det, du ser på overfladen, er det, han vil have, du ser. Men selv i hans mest hyggelige og venlige øjeblikke er der en underliggende fare ved denne mand.

Skorpionen ved, at han tiltrækker mange kvinder, og han får det mest mulige ud af det. Han planlægger sine træk forsigtigt, spilder ikke tiden men jager heller ikke, og han er ikke bange for at være direkte og insisterende, når det kommer til forførelsen. Han er svær at modstå, når han ruller sig ud, og han forstår at trække en kvindes mest sensuelle sider ud af hende, når han først får hende med i soveværelset.

Skorpion stjernetegn mand -Par med en mandlig Skorpion
Skorpion stjernetegn mand -Par med en mandlig Skorpion

Den mandlige Skorpion kan være end fantastisk elsker, for han forstår intuitivt, hvad en kvinde vil have. Og han giver hende det gerne, hvis ikke han føler sig usikker eller truet af hende.

Kort sagt kan en mandlige Skorpion være svær at håndtere for de fleste, men han får sin kvinde til at føle sig som den bedste kvinde, hun kan være, hvilket mange kvinder allerede fornemmer, når de møder ham.

Hans uforudsigelighed og den næsten urovækkende maskulinitet, han udstråler, er dybt fascinerende for kvinder, og den kvinde, han kaster sin kærlighed på – også selv om det kun er for en periode – vil givet få en oplevelse af de store med Skorpionen.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.