Annonce

Sådan tiltrækkes en Fisk

Sådan tiltrækkes en Fisk

Er du fisk?Det er nemt at fange en Fisks interesse ved at tale om kunst og kultur og underholdning generelt. Derudover er de meget glade for at tale om det okkulte, den spirituelle verden, mystikere, det overnaturlige og alt hvad der drejer sig om reinkarnation. Selv de ganske få Fisk, der ikke tror på det okkulte, holder rmeget af at tale om det.

Tal med Fisken om dine problemer, og du vil opleve en ægte opmærksomhed og interesse, men lad være med at virke som om, du er overvældet af bekymringer. Selvom Fisken tiltrækkes af mindre heldige personer, foretrækker de en stærk og støttende partner, der har klare mål i livet. Tal om dine bekymringer med humor, og Fisken vil nyde det, for latter er vejen til Fiskens hjerte.

Fisken elsker at tale, så hvis du først har startet en samtale, kan det være svært at styre den igen. Fisken nyder at udfolde sig ved at forklare og uddybe.

Glem aldrig at give Fisken komplimenter. Fisken suger dem til sig, så husk at kommentere påklædning eller udseende. Det vigtigeste er, at du er kærlig og sentimental. Fisken glemmer aldrig de søde ting. Er du partner med en Fisk, så glem aldrig fødselsdage og bryllupsdage, Fisken vil være dybt taknemmelig og det vil du kun nyde godt af.