Løven og sundhed

Løven og sundhed

Er du Løve?Løvens stjernetegn styrer ryggen, der associereres med mod og mandshjerte, og hjertet, der associeres med varme følelser. Og det hænger godt sammen med Løvens karakter – den lidenskabelige og modige personlighed, der lever livet fuldtud.

Som Løve er du robust og har god koordinationsevne. Derfor er du typisk en god danser og/eller sportsmand. Bagsiden af medaljen ligger i, at du også har et stort behov for at være bedre end andre – at vinde. Så du har det med at overanstrenge din krop, særligt ryggen.

Dit hjerte er også følsomt, og hvis du f.eks. bliver forskrækket, vil du næsten bogstaveligt talt føle, at hjertet sidder oppe i halsen på dig. På trods af en vis tendens til hjerteproblemer senere i livet lever Løven som regel et langt og godt liv.

Kort sagt er Løven typisk fuld af vitalitet og har et godt helbred. Du har en naturlig præference for at leve sundt, så selv om du elsker god mad og gode vine, gør dit høje aktivitetsniveau og dit gode stofskifte, at du forbliver sund langt hen ad vejen. Din forkærlighed for fed mad betyder dog, at du typisk skal passe på senere hen i livet og skære lidt ned for at holde sig sund og rask som før og passe på dit hjerte.

Din kost bør indeholde masser af hvede- og rugprodukter, mandler, valnødder, solsikkekerner, figener, æbler, ris, skaldyr, beder, asparges og æggeblommer. Derudover er det godt at spise madvarer, der støtter stofskiftet, såsom rødt kød og frisk frugt. Løven har også godt af jernholdig mad som spinat og rosiner.

For at passe på din ryg bør du løfte korrekt (og ikke for meget eller for tungt) og sørge for at have en god kropsholdning. Få godt med hvile og afslapning også, det er en god modpol til dit normalt høje aktivitetsniveau.