Tyrens indre jeg

Tyrens indre jeg

Er du tyr?Tyren søger altid orden og stabilitet og bliver urolig, når tingene ikke er under kontrol. Som den livsnydende redebygger Tyren er, vil enhver forandring gøre dig usikker.

Derfor kan Tyren godt have en tendens til at afskære sig fra nye oplevelser, og din største udfordring er derfor at blive mere åben over for forandringer, så du ikke sidder fast og lader verden flyve forbi.

Ligesom det er vigtigt for dig at have materielle goder og smukke ting omkring dig, holder du også fast i de mennesker, du holder af. Du har få gode venner i stedet for mange bekendte, og du har det klart bedst i et nært og 100% engageret forhold, hvor tryghed og loyalitet er i højsædet.

Du er følsom, meget følsom, og bliver ked af det, hvis nogen afviser dig eller taler hårdt til dig. Men det kan sagtens være, at andre ikke ser det, for du er af natur en privat person og kan faktisk godt føle dig usikker, når du er sammen med mennesker, du ikke kender godt.

Du glemmer ikke og kan sagtens bære nag, også i længere tid, hvis nogen har såret dig. Din trang til at holde på det, du føler tilhører dig, gør dig til en loyal og stålsat støtte for dine nærmeste. Men af hjertet er du en fredselskende, rolig og stabil livsnyder.