Sådan tiltrækkes en Vædder

Sådan tiltrækkes en Vædder

Er du Vædder?Der er ikke meget forsigtighed over Vædderen, så hvis du vil tiltrække en Vædder, skal du finde dit modige, direkte jeg. Vis Vædderen ligeud, hvor meget du beundrer ham/hende, overøs Vædderen med komplimenter – men pas på ikke at komme til at virke uoprigtig. Det kan Vædderen spotte med det samme.

Vædderen ser sig selv som en intellektuel person, så det er vigtigt at appellere til hans/hendes intellekt. Lad være med kun at fokusere på udseende og det ydre men tal om teater, politik eller f.eks. filosofi, så du får Vædderens opmærksomhed og interesse.

Vædderens kærlighed til sport fornægter sig ikke, så det er en god ide at invitere eller tage med til en sportsbegivenhed. Det gør ikke noget, hvis du ikke forstår den pågældende sport, for Vædderen vil elske at forklare alt om den – og vil gøre det på en interessant og medrivende måde.

Husk at Vædderens energiniveau er højt. Du bør hvile dig godt, inden du tager på date med en Vædder, for den date kan sagtens komme til at løbe ind i de små timer. Tag dig en lur og forbered dig på en sjov, energisk og hæsblæsende aften.

Vædderen vil med fornøjelse rådgive dig, hvis du har et problem. Det er faktisk en stor glæde for enhver Vædder, hvis han/hun bliver spurgt til råds om noget, og du vil få gode råd serveret direkte uden omsvøb.

Endelig bør du passe på ikke at diktere Vædderen noget. Hvis du gerne vil sætte en ide i hovedet på ham/hende, er det bedst at plante den diskret og få Vædderen til at tro, at det var hans/hendes ide til at starte med. Vædderen tager ikke så gerne imod ordrer!