Tvillingen og sundhed

Tvillingen og sundhed

Er du tvilling?Tvillingens tegn styrer skuldre, arme, hænder og lunger. Tvillinger er kendt for deres graciøse håndbevægelser og smukke hænder, og de er ofte gode til at danse og til sport. Men pas på – Tvillingen har også en tendens til at komme til skade – brække fingre, hænder eller arme – så tag dig dine forholdsregler med godt beskyttelsesudstyr.

Desværre er Tvillingens lunger sårbare, hvilket giver sig udslag i en tendens til at få bronkitis, astma og luftvejsinfektioner. Derfor skal du som Tvilling beskytte dit bryst, når det er koldt, så du ikke får nedkølede lunger og luftveje for meget. Og du må aldrig, aldrig begynde at ryge.

Din nervøse energi gør, at du bør holder dig fra kaffe og sørge for at slappe af og koble fra ind imellem. Sørg også for at spise sundt og varieret, så du kan holde dit energiniveau oppe. Det er en god ide at spise flere små måltider- det passer bedre til dit temperament og din fysik.

Du har brug for masser af kalumklorid til at styrke kroppen. Hvis ikke du får nok kaliumklorid, får du hurtigt problemer med både blod og kredsløb. Så spis godt med asparges, grønne bønner, tomater, gulerødder, spinat og vilde ris. Du har også brug for kalcium til at styrke dine knogler, så sørg for at inkludere mælkeprodukter i din kost.