Sådan ser andre en Krebs

Sådan tiltrækkes en Krebs

Er du krebs?I din omgangskreds er du kendt som en moderskikkelse – den, der forsøger at løse alle andres problemer og sørge for, alle er glade. Du er vellidt for din omsorg, og andre sætter pris på de velmente og kloge råd, du giver dem.

Når andre så følger dit råd, fortæller de dig det til gengæld ikke, for de synes, at du har tendens til at blive for dominerende, for kontrollerende – at du tager over. Så det kan godt være, de følger dit råd, men de vælger at gøre det i hemmelighed, at lade være med at involvere dig yderligere i frygt for, at du behandler dem som marionetdukker.

Din dualistiske personlighed gør også, at andre kan opfatte dig som humørsyg. De forstår ikke, hvordan det kan være, at du kan være nem at komme til den ene dag, venlig og omsorgsfuld, og den næste dag være sur, afvisende og negativ. Derfor stikker de ofte en finger i vandet for at tjekke, hvor dit humør er den dag.

På arbejdet er du kendt for at være god til at spotte, hvor der kan være en økonomisk gevinst, og det kommer både virksomheden og dig selv til gode.