Par med mandlig Stenbuk: Hvordan passer i sammen? Læs her

Par med mandlig Stenbuk: Hvordan passer i sammen? Læs her

Er du stenbuk?

Kvinder er fascineret af hans ærlige, jordnære tilgang til dem og til livet.

For en mandlig Stenbuk er fysisk behov eksempelvis en nødvendig del af kærlighed. Han kan ikke se, at den ene kan eksistere uden den anden.

Følelsesmæssigt er det dog ikke nemt for en mandlig Stenbuk at være i parforhold. Der er altid en vis enspænder-følelse over ham, og han har problemer med at vise 100% tillid til et andet menneske.

En mandlig Stenbuk tager derfor gerne det fulde ansvar, hvilket fungerer fint på arbejdspladsen. Men i et parforhold er det problematisk at han ikke er villig til at dele ansvaret med sin partner.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Den mandlige Stenbuk ser selvsikker ud

Udadtil er den mandlige Stenbuk totalt selvsikker, men inden i har han brug for en kvinde, som beundrer og anerkender ham.

Han viser ikke dette behov udadtil, da han er meget reserveret og privat omkring sine følelser, men hvis først du bliver lukket ind, vil han passe på dig lige så længe som du har lyst til det.

Med en mandlig stenbuk får du masser af hengivenhed, og du behøver ikke bekymre dig om hvorvidt han leder efter andre kvinder. Han har ikke behovet for at være sammen med andre, og forstår heller ikke behovet hos andre.

Stenbukken og ægteskab

Det kan være svært at se, at der er noget romantisk over Stenbukkens kalkulerende, reserverede og tilbageholdende måde at være på, men den mandlige Stenbuk er bestemt romantisk anlagt.

Grunden til at du som partner til en mandlig Stenbuk sjældent vil mærke noget til det, er fordi hans behov for at træffe de mest fornuftige beslutninger i forhold til hans langsigtede mål ofte kommer i vejen for romantikken.

Han ofrer gerne romantik for at komme et skridt tættere på hans mål, og dette kan medføre meget frustration hos hans partnere.

Generelt gifter mandlige Stenbukke sig enten meget tidligt eller meget sent i livet. Det er dog ofte dem, der gifter sig sent, der bliver mest lykkelige.

Dette er fordi de på dé tidspunkt har opnået en vis arbejdsmæssig succes, og derfor bedre kan slappe af i forholdet, som nu ikke længere er noget der til tider står i vejen for hans jagt på den store karriere.

Den mandlige Stenbuk i soveværelset

Når det kommer til den mandlige Stenbuk er der i høj grd tale om netop soveværelset. Hvor andre måske nyder en tur i kosteskabet eller på køkkengulvet, foretrækker den mandlige Stenbuk mere romantiske omgivelser.

Blødt underlag, stille musik, lav belysning og en stor seng I kan rulle rundt i er på listen over ting, der gør aftenen særligt god for ham.

Hvis der skulle flere ting til vil det i højere grad være en kølig flaske champagne end det vil være diverse legetøj.

Til gengæld er han ofte klar. Han har meget nemt ved at blive tændt, og meget få kvinder har noget at brokke sig over efter de har oplevet hans lyst og passion i soveværelset.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.