Sådan tiltrækkes en Skorpion

Sådan tiltrækkes en Skorpion

Er du skorpion?Selv om Skorpioner er kendt for deres uforudsigelighed, er der visse generelle ting, du kan gøre for at tiltrække dem.

Det er vigtigt, at du lytter godt til Skorpionen. Giv ham/hende din fulde opmærksomhed og vis at du virkelig lytter. Pas på med ikke at lade som om – Skorpionen ved det, når du foregiver noget, og det er dødsstødet for jeres forhold allerede fra starten.

Skorpionen er naturligt nysgerrig. Derfor bør du aldrig fortælle, at noget er sket, uden at sige hvorfor eller hvordan. Det læser Skorpionen som kedsommelighed eller overfladiskhed, hvilke bestemt ikke er træk, personer født i dette stjernetegn sætter pris på.

Skorpioner holder af mange former for fritidsaktiviteter, særligt vandsport. Tag Skorpionen ud med båden, løb på vandski eller bare med på stranden, og I vil have en skøn dag sammen. Men Skorpionen kan også lide fester, sociale arrangementer og events hvor de kan møde (andre) succesrige mennesker.

Prøv at undgå heftige diskussioner eller skænderier. Hvis det alligevel sker, så husk at være respektfuld over for Skorpionen. Skorpionen er nemlig meget stolt og mener det, han/hun siger alvorligt, så du bør vise, at du tager deres argumenter alvorligt.