Vægten og kærligheden

Vægten og kærligheden

Er du Vægt?Vægten er partnerskabets tegn, så naturligvis er du meget fokuseret på kærlighed. Du er god til forhold, og du giver meget af dig selv på vejen til det perfekte forhold. Det er dig, der husker jeres årsdag, din partners fødselsdag – selv hans eller hendes families fødselsdage. Du er romantisk, opmærksom og betænksom, og din hang til at undgå konflikter betyder, at du er en meget harmonisk medspiller.

Til gengæld er din charme svær at slå fra. Du kan godt have en tendens til at blive ved med at flirte, også når du er i et fast forhold, og det kan godt give anledning til jalousi – særligt når det kombineres med din evige jagt efter komplimenter og opmærksomhed.

Du føler dig som et halvt menneske, når du ikke har en partner, og derfor vil du gøre hvad som helst for at være i et fast forhold. Så hvis du finder den nær-perfekte partner, som du kan arbejde på at gøre til det ideal, du forestiller dig, du skal have, så vil han/hun få en spændende og erotisk stimulerende livspartner i dig.

Vægten og Kærligheden – Helt specifikt

Selvom Vægten kan have problemer med en jaloux partner, på grund af stjernetegnets meget charmerende og udadvendte personlighed, så har Vægten alligvel behov for at have en god og stabil partner ved sin side. Læs om hvilke stjernetegn, som Vægten har det bedst sammen med her under. Måske har du allerede mødt den helt rigtige?

Vægten og kærligheden – Hvad er din partner?

 

[zodiac_table id=8]