Par med en mandlig Løve: Hvordan passer i sammen? Læs her

Par med en mandlig Løve: Hvordan passer i sammen? Læs her

Er du Løve?

Den mandlige Løve bliver nemt forelsket, og han ser ethvert kærlighedsforhold som stor passion, indbegrebet af, hvad livet handler om. Det han har svært ved, er at bibeholde de intense følelser ret længe ad gangen.

Han får dig let overbevist om, at I er de første og eneste rigtige elskende i verdenshistorien, og han sætter dig i centrum fra første færd. Du er genstand for hans udelte beundring, og det er nemt at blive forført af hans intense tilbedelse. Og så pludselig er det slut, han trækker sig væk, og du ved ikke hvorfor. Han giver heller ingen forklaring.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Sandheden skal oftest findes i, at den mandlige Løve leder efter en mytologisk kærlighedsgudinde, en smuk og tilbedende prinsesse, der er fuldstændigt opslugt af ham og lykkelig i hans selskab. Når og hvis han opdager den sande kvinde bag fantasien, stiger han op på sin hvide hest igen og rider væk.

Den mandlige Løve ser ikke sig selv som krævende, selv om han klart forventer, at både du og andre omkring ham gør alt, hvad I kan for at gøre ham glad. Han ville ikke forstå det, hvis han fik at vide, at han kræver for meget af andre, for han mener i bund og grund, at det bør være en glæde for jer at tjene ham.

Men det er ikke, fordi han er overlegen og forelsket i sig selv. Tværtimod er han både følsom og sårbar under overfladen. Det er derfor, han har så meget behov for at blive beundret og bekræftet.

Han er ikke den mest opfindsomme elsker, du kan få, men han er både kærlig, sensuel og opmærksom i sengen. Husk nu at rose ham – han har lige så meget behov for ros, som han har behov for mad og drikke.

Hvis du danner par med en Løve, vil du nyde godt af hans kærlige, muntre og stærke personlighed. Han er generøs – tenderende til at være lidt ødsel – og succesrig. Din eneste udfordring bliver at overbevise ham om, at du kan overtage rollen som den eneste genstand for hans beundring – fra ham selv.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.