Skyttens indre jeg

Skyttens indre jeg

Er du Skytte?Selv i sine mørkeste stunder tror Skytten altid på, at der venter noget godt om hjørnet. Din urokkelige tro på fremtiden er ægte, og du er derfor god at have på holdet i krisetider, for du evner at sprede din optimisme til andre og få dem til at se mulighederne, selv under den værste krise.

Omvendt hader du alt, der rokker ved dine planer, for lige som den kedelige dagligdag er et afbræk i din evigt entusiastiske og oplevelsessøgende livsstil, kan de forhindringer, du støder på, gøre dig irritabel og slå dig ud af kurs.

Du er sulten efter at opleve livet fuldt ud. Du vil rejse, møde interessante mennesker, udvikle dig selv, udfordre tingene, opleve alting. Alt, hvad der er nyt, virker dragende på dig – det er dagligdagen, der slår dig ud.

Det er også her, din impulsivitet viser sig. Du kan godt finde på at sige ja til noget nyt uden egentlig at overveje det – bare fordi det gør dig glad, når der sker noget nyt. Og det er netop derfor, du trives dårligt med mennesker, der prøver at binde dig eller holde dig fast i noget, der ikke flytter sig.

Du er ikke humørsyg, men du kan godt synes, at hele verden er imod dig, hvis tingene ikke går, som de skal. Din umiddelbare optimisme kan nemlig godt blive svækket, hvis den bliver slået ned gang efter gang. Og hvis du er i dårligt humør, kan du godt synes, at ingen forstår dig eller bekymrer sig om dig – men det går som regel hurtigt over, fordi du inderst inde er helt sikker på, at der altid er en, der holder hånden over dig.

I bund og grund er du indbegrebet af en ”ildsjæl” – entusiastisk, fremtidsorienteret og inspirerende, men samtidig med en tendens til hurtigt at kede dig og søge nye græsgange.