Par med en mandlig Tvilling: Hvordan passer i sammen?

Par med en mandlig Tvilling: Hvordan passer i sammen?

Er du tvilling?

Hvis du nogensinde har været på date med en mandlig Tvilling, ved du, hvor fantastisk det er. Han er charmerende, gavmild og fantasifuld, så du er garanteret en fantastisk oplevelse. Kvinder drages til ham – men hans forhold varer sjældent længe. Nyd det, mens du kan, for det varer sikkert kun et øjeblik – men hvilket øjeblik!

Den mandlige Tvilling elsker kvinder. Han er reelt interesseret i, hvad og hvordan de tænker, og han vil altid prøve at lære så meget om dem som muligt. Men hans trang til sjov og nyhedsværdi gør, at han forsvinder, så snart en kvinde begynder at tage ham alvorligt.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Selv mener han, at hans hang til at skifte partner så ofte hænger sammen med, at han søger efter sin egen identitet, eller den perfekte kærlighed. Han søger på en måde efter en soulmate – en person, der kan komplementere ham og fuldende ham. Det skyldes Tvillingens dobbelthed.

Dobbeltheden giver sig også udslag i en sjov konflikt, når det kommer til Tvillingens valg af kvinder. Selv om den mandlige Tvilling føler sig utilpas, hvis der tales for meget om (dybe) følelser og kærlighed, har han alligevel en tendens til at falde for intense, følelsesladede kvinder. Han bliver fascineret af dramaet, af den måde, kvinderne giver udtryk for deres følelser – næsten som om han forsøger at finde den anden halvdel af sig selv.

Den mandlige Tvilling elsker sex, og han evner at få dig med i seng, selv når du mindst venter det. Han forfører dig med sit intellekt og vid, med sin charme og udadvendte, kommunikative personlighed. Og han er en fantasifuld og dygtig elsker – også selv om du nok ikke har hans fulde opmærksomhed.

En affære med en mandlig Tvilling vil være en god oplevelse – men regn ikke med, at det varer ved. Lige så snart der melder sig problemer i forholdet, er han væk. Så nyd det, mens du kan – det er det værd.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.