Annonce

Skytte og Tyr

Skytte og Tyr

Er du Skytte?Tyren og Skytten er modsætninger på mange måder.

Hvor du som Skytte foretrækker variation i livet og masser af eventyr, søger Tyren det stabile og disciplinerede. Tyren er ikke glad for forandringer, snarere tværtimod, og det står i stærk modsætning til din forkærlighed for den næste nye ide eller oplevelse og din tendens til at gå efter den uden tøven eller omtanke.

Din eventyrlyst og optimisme betyder også, at du bruger penge nu i stedet for at spare op til senere – for der er jo noget fa

ntastisk lige om hjørnet. Det gør Tyren meget bekymret, for Tyren er den fødte forsigtigper, der passer på tingenes tilstand og godt kan lide at have styr på pengene.

Tyrens evne til, og ønske om at kontrollere kan godt bringe dig op i det røde felt, for du hader at blive kontrolleret eller begrænset. Og din ligefremhed og hudløse ærlighed kan godt støde den sårbare Tyr.

Skytte og Tyr i parforholdHvis du danner par med en Tyr må du nok forberede dig på, at det kan blive en kortvarig historie. En af jer vil på et tidspunkt få nok af de mange modsætninger.

 

 

 

 

 

Skytten og kærligheden – Hvad er din partner?

 

[zodiac_table id=10]