Par med en mandlig Vædder: Hvordan passer i sammen? Læs her

Par med en mandlig Vædder: Hvordan passer i sammen? Læs her

Er du Vædder?

Det er ikke uden grund, at Vædderen er et ildtegn. Den mandlige Vædder har et fyrigt følelsesliv og leder altid efter eventyr og spænding.

Han er ikke nem at modstå, når han ruller sig ud. Og hvorfor skulle du også det?

Han er både viril, eventyrlysten, levende og original. Men husk, at en affære med en mandlig Vædder ofte er en kortvarig glæde. Han elsker nyheden og udfordringen, og han kan ikke holde tanken ud om at gå glip af en eneste kvindelig erobring.

Men han har også en følsom side. Han forfølger et romantiseret billede, han har af en smuk gudinde, som han vil erobre. Han forstår ikke bedrag i et forhold og bliver hurtigt vred, hvis han finder ud af, at han er blevet narret og udnyttet.

Der er ikke langt fra tanke til handling hos den mandlige Vædder. Det gælder også i sexlivet. Så snart han dagdrømmer om en seksuel situation, går han i gang med at forsøge at bringe den ud i livet. Og på en eller anden måde virker hans aggressive og direkte tilgang på de fleste kvinder.

Fra første færd giver han klart udtryk for, hvad han er ude efter, og han er både overbevisende og insisterende. Han er vant til at vinde. Så hvis du siger ja til en date med ham, kan du lige så godt se i øjnene, at han bestemmer det hele: Hvor I skal hen, og hvad I skal lave.

Den mandlige Vædder vil have, hvad han vil have. Han er impulsiv og tænker ikke så meget over konsekvenser – dertil er han alt for ukontrolleret i sin lidenskab. Men hans energi, begejstring og virilitet gør det spændende at danne par med ham – også selv om det måske ikke varer så længe.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.