Par med en mandlig Krebs: Passer i sammen? læs her

Par med en mandlig Krebs: Passer i sammen? læs her

Er du krebs?

Den mandlige Krebs er den diskrete forfører. Han er ikke direkte eller pågående men vil i stedet forsøge at tiltrække dig med gaver og romantiske middage. Når han lægger an på dig, er det mest sandsynligt, han gør det på en måde, så han hurtigt kan slå det hen som en spøg, hvis det viser sig, at du ikke er interesseret. Han kan nemlig ikke klare at blive afvist.

Den mandlig Krebs er en romantisk drømmer, der hurtigt forelsker sig. Han er sentimental og fantasifuld, og hvad som helst kan få ham aktiveret – en duft, en sang, et ansigt – så han bygger et romantisk sceneri op i sin hjerne, selv ud fra meget små indtryk.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.


Men sådan er det desværre også, når han bliver jaloux. Krebsen har en tendens til at være besiddende, og det gør sig ikke mindst gældende i kærlighedslivet. Han føler sig ikke tryg, medmindre han helt sikkert ved, at hans partner er ham tro og loyal. Ligesom han selv er 100% loyal og trofast, forventer han det samme af dig.

Hvis du er sammen med en mandlig Krebs, vil du opleve, at han er meget varm, kærlig og fuldstændigt dedikeret til dig. Han har ikke behov for at stå i en kreds af beundrende kvinder – han vil helst bare have dig for sig selv.

Han er følsom og genkender det instinktivt, hvis andre gør ondt – og så vil han gøre hvad som helst for at hjælpe. Han tager sin rolle som din store beskytter meget alvorligt – en rigtigt mands mand – og er både blid og følsom over for dig. Han vil givet forkæle dig vanvittigt, og du kan være sikker på, at han vil gøre alt for at gøre dig lykkelig.

Så hvis du leder efter en mand, der forkæler dig, er dig inderligt tro og giver dig konstant opmærksomhed, så er den mandlige Krebs manden for dig.


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.