Vædderen og Kærlighed

Vædderen og Kærlighed

Er du Vædder?Vædderens hang til at være i centrum af tingene fornægter sig ikke, når det handler om kærlighed, for Vædderen kan aldrig få nok opmærksomhed fra sin partner.

Vædderen elsker både at få og give opmærksomhed, og Vædderens evner til at give sig selv fuldtud gør, at en kærlighedsaffære med en Vædder er både intens og spændende. Men Vædderens temperament og tendens til at sige tingene ligeud kan godt løbe af med ham/hende, så hvis du danner par med en Vædder, kan du godt risikere at blive såret engang imellem.

Vædderens tegn er maskulint og konkurrencepræget, og dertil hører også en del jalousi. Vædderen holder nidkært vagt over sin kæreste og holder sig ikke tilbage fra voldelige udfald mod enhver, der prøver at komme imellem jer.

På trods af Vædderens ildhu, når det drejer sig om kærlighed, er det vigtigt, at Vædderens trang til uafhængighed og selvhævdelse plejes i et forhold. Vædderen kan nemlig godt være mere afhængig af sin partner, end han/hun bryder sig om at indrømme, og det kan skade forholdet over tid, fordi Vædderen mistrives uden spotlyset.

Derfor er det både vigtigt, at Vædderen får den opmærksomhed og hengivenhed, han eller hun søger, og at partneren virkeligt forstår Vædderens personlighed og sætter pris på den. Hvis det går op for Vædderen, at den anden ikke er så investeret i forholdet, som Vædderen mener at være berettiget til, er Vædderen ikke længe om at afslutte forholdet.

Vædderen og Kærlighed – Helt specifikt

Hvordan passer Vædderen med de andre stjernetegn? Det kan du finde ud af nedenfor. Vædderen vil sammen med nogle stjernetegn opleve glade, fredelige og fantastiske dage, og med andre stjernetegn vil det være problemfyldt fra starten og til den uundgåelige ende. Her kan du finde ud af hvad du bør forvente dig for lige netop den partner du har i tankerne.

Vædderen og kærligheden – Hvad er din partner?

[zodiac_table id=2]