Sådan ser andre en Vandmand

Sådan ser andre en Vandmand

Er du vandmand?

Dine omgivelser opfatter dig ofte som lidt excentrisk. Ikke nødvendigvis mærkelig, men klart en uafhængig type, der ser tingene på en usædvanlig måde. Du er avantgarde og progressiv i andres øjne.

Dit skarpe vid og din intellektuelle humor er tydelig for alle, og du er kendt for din evne til at more og chokere på samme tid. Andre ved, at du er åben over for nye ideer – naturligvis mest når det er dine ideer, det handler om. Men de kan også se din stædighed, hvis dine ideer ikke viser sig at være realiserbare, og det kan være svært at forstå, hvorfor du bliver ved med at insistere. Den stædighed kan godt virke irriterende på andre.

Din naturlige venlighed og interesse i andre mennesker tiltrækker andre omkring dig, men de trækker sig hurtigt tilbage, når din tunge bliver for giftig. Den følelsesmæssige afstandtagen fra andre, der bl.a. er et resultat af din ubændige frihedstrang, kan virke på andre, som om du er kold og ikke bryder dig om dem, og det kan skade dine muligheder for at komme tæt på andre.