Tvillingen og kærligheden

Tvillingen og kærligheden

Er du tvilling?Tvillingens multifacetterede personlighed slår også igennem, når det handler om kærlighed. Du ved aldrig rigtig, hvem du vågner op med, når du danner par med en Tvilling. Den ene dag kan Tvillingen være lidenskabelig og kærlig, den næste måske ligefrem kold og uinteresseret. Det bunder alt sammen i den variererede måde, du angriber livet på, og er en del af din charme – og din mystik.

Du angriber alting intellektuelt, så du har en tendens til at overtænke kærligheden, både din og din partners. Din udfordring er at slukke for den indre kommentator, der bor i din hjerne og bare føle.

Du søger evig og altid efter det ukendte, det nye, så du har naturligvis svært ved at blive i et fast forhold, medmindre din partner evner at give dig den spænding og de stimulanser, du leder efter. Tvillinger har ofte udenomsægteskabelige affærer, fordi de keder sig i deres forhold.

Din forkærlighed for eventyr og forandring gør dig til en passioneret og spændende elsker. Også i sengen søger du fornyelse hele tiden, men det er mere en rent fysisk ting for dig end en følelsesmæssig udladning – du kan sagtens være en fyrig elsker, mens du samtidig holder tilbage, når det gælder følelser.

Du føler inderst inde måske, at du søger efter den perfekte partner eller soulmate – det er Tvillingens lod at lede efter sit spejlbillede – sin tvilling – men du kan godt risikere, at din trang til variation og frihed forhindrer dig i at give det tid nok til at genkende ham eller hende.

Til gengæld kan du sagtens have det sjovt med at lede – for Tvillingen nyder den spænding, der følger med, når kærligheden er på spil.

Tvillingen og Kærligheden – Helt specifikt

Det kan være svært at holde Tvillingens opmærksomhed fanget, fordi både den mandlige og kvindelige Tvilling har et stort behov for spænding og flirt i livet. Men hvem passer Tvillingen bedst sammen med og er der særlige udfordringer i forhold til nogle af stjernetegnene, som du bør være opmærksom på? Læs mere om stjernetegnene og kærligheden her under.

Tvillingen og kærligheden – Hvad er din partner?

[zodiac_table id=4]