Skorpionen og kærligheden

Skorpionen og kærligheden

Er du skorpion?Skorpionen er et stjernetegn med mange modsætninger. Det afsløres særligt i kærlighedsforhold. Dine kærlighedsforhold er som regel meget komplicerede. Det er jo ikke så mærkeligt, når du samtidig kan være både generøs, kærlig, voldelig og uforudsigelig.

Du føler alting meget intenst, og følelserne ikke bare styrer dig – de karakteriserer dig. Din lidenskabelighed gør dig til en farverig, spændende og udfordrende kærlighedspartner, men du kan også hurtigt svinge om og blive både besiddende, jaloux og krævende.

Selv når du er gladest, kan de mørke skyer ligge lige om hjørnet. Din loyalitet modsvares af en dyb og inderlig jalousi, grænsende til det besiddende. Du kan simpelthen ikke klare det, hvis nogen, du holder af, viser nogen som helst længsel efter, eller bare interesse i en anden end dig. Det er alt eller intet i Skorpionens kærlighedsforhold.

Skorpionen og Kærligheden – Helt specifikt

Skorpionen kan være en krævende partner, men findes der et stjernetegn, der kan give Skorpionen både den tryghed han har brug for og også det modspil, der er nødvendigt, for at han eller hun ikke tryner partneren i et forhold? Læs her for neden om de stjernetegn, der gør sig bedst sammen med Skorpionen.

Skorpionen og kærligheden – Hvad er din partner?

 

[zodiac_table id=9]