Skytten og sundhed

Skytten og sundhed

Er du Skytte?Skytten er oftest stærk og har sjældent helbredsproblemer, særligt i de tidlige år. Men med Skyttens sprudlende og livselskende personlighed kommer også en vis tendens til at nyde livet lidt for meget, hvilket kan give leverproblemer senere hen.

Som Skytte vil du have bedst af at passe på ikke at drikke for meget af hensyn til din lever, og da du ofte kan finde på at springe over et måltid, vil det også være en god ide at have frisk frugt og andre gode snacks ved hånden.

For at holde dig sund og rask bør du dyrke masser af motion – helst udendørs, hvilket jo passer perfekt til dine præferencer – men pas lidt på, for du har en tendens til at rive ledbåndene i dine lår over. Du har også nemmere ved at få iskias end de fleste.

Du har brug for mineralet silica for at styrke dit nervesystem og holde kroppen sund. Det findes naturligt i skrællen af frugt og grønt, i råkostsalater, kartofler og fuldkornsprodukter. Drik masser af vand og spis godt med protein, så får du det bedste ud af livet.