Par med en kvindelig Tyr

Par med en kvindelig Tyr

Er du tyr?Den kvindelige Tyr er forførende og evner kunsten at tiltrække den mand, hun kaster sit øje på. Hun er mester i at finde vejen til dit hjerte og få dig til at føle dig som verdens centrum.

Men pas på, for den kvindelige Tyr er ikke ude efter en kort romance. Hendes trang til bestandighed og langvarige forhold fornægter sig ikke, og du må hellere trække antennerne til dig, hvis du kun er ude på en kortvarig affære.

Den kvindelige Tyr er faktisk den perfekte gammeldags kvinde, for hun er en naturlig Moder Jord, som elsker, nærer, beskytter og deler af sin styrke. Hun er allerbedst, når hun er forelsket – ikke provokerende eller koket, men åben, kærlig og demonstrativ i den måde, hun viser sin kærlighed for sin mand.

Hendes livsappetit fornægter sig ikke i sengen – hun er nærmest lysten, meget lidenskabelig, men ikke nødvendigvis således, at hun er grænsesøgende – hun er blot glad for at føre jeres nærhed og samliv videre i soveværelset.

Den kvindelige Tyrs første seksuelle oplevelse er sandsynligvis med en ældre, sofistikeret mand, der kan lære hende glæderne ved god mad og vine på første klasse. Og sådanne glæder sætter hun pris på resten af livet, så rabatjægere kan godt holde sig væk!

Den kvindelige Tyr giver meget, men hun forventer også meget til gengæld. Hun elsker at blive bejlet til, men hun bliver aldrig helt vundet over. Hendes sans for detaljer og planlægningsevner sikrer, at jeres første seksuelle møde er nøje iscenesat. Det er således hende, der bestemmer, hvor og hvornår den endelige ”erobring” sker – også selv om du går og bilder dig ind, at det er dine evner som bejler, der har givet udslaget.

Hun er 100% loyal, og uanset hvilke negative ting andre siger om dig, vil hun være ligeglad, hvis hun elsker dig. Hun er sikker på sin egen dømmekraft og stoler på sine instinkter.

Hvis du vælger at være sammen med en kvindelig Tyr, får du en sand romantiker. Rolig, upåvirket sexet, kunstnerisk, elegant og smagfuld – du bliver velsignet med en fantastisk livspartner.