Krebsen og sundhed

Krebsen og sundhed

Er du krebs?Tegnet Krebsen styrer bryst(er) og mave, hvilket er ganske naturligt, når vi tænker på Krebsens moderlige tendenser. Når dette kombineres med Krebsens trang til tryghed, er det klart, at de største sygdomsårsager blandt Krebse er at finde i stress, angst og følelsesmæssige spændinger. Derfor har Krebsen ofte tendens til problemer med mave og fordøjelsessystem og er tilbøjelige til at få mavesår.

Oven i købet er Krebsen et vandtegn, hvilket betyder, at Krebsen også er tilbøjelig til at nyde for meget vin og alkohol – og det er jo bestemt ikke godt for personer med tendens til mavesår og lignende.

Krebsens tryghedstrang medfører en tendens til at trøstespise, så det er en udfordring for Krebsen at prøve at modstå den impuls og sørge for at holde sin kost så sund som muligt. Det er vigtigt, at Krebsen får nok kalcium, for ellers har de tendens til at få hudproblemer. Så mælkeprodukter, salat og tomater er gode madvarer for Krebsen.

Det er vigtigt for Krebsen at have ro og harmoni omkring sig, så sørg for at holde en god tone ved middagsbordet – det hjælper både på humøret og fordøjelsen. Endnu bedre er det, hvis Krebsen går en tur efter maden. Det giver ro i sindet og sætter gang i stofskiftet.

Hvis Krebsen er syg, kommer han/hun sig bedst ved simpelthen at blive i sin skal – under dynen derhjemme, i trygge omgivelser.