Annonce

Fisken og sundhed

Fisken og sundhed

Er du fisk?Fiskens tegn styrer fødder og tæer samt slimhinder. Mange Fisk bliver rigtig gode dansere, og er kendt for at have smukke fødder. Fiskens fødder er ofte udsatte for diverse skader og svampetilstande. Kontrollen over slimhinden bevirker at Fisken har en udpæget god lugt- og smagssans. Generelt set har Fisken ikke noget stærkt helbred, de er sensitive over for kulde og bliver let forkølede og får bihulebetændelse. Fisken er et meget sensitivt menneske og disse former for sygdomme er ofte følelsesmæssigt betingede.

Fisken nyder i al almindelighed at være ude længe og spise og drikke for meget. Det er usundt for Fisken, men ikke noget en god kost ikke kan forandre. Hvis Fisken får hvile, motion og en velbalanceret kost, har de muligheden for at se unge ud langt op i årene og for at holde sig friske.

Fiskens kost

Fisken har i særdeleshed brug for jern, og det kan fås i mange udgaver så som lever, nyrer, fedtfattigt oksekød, lammekød, østers, æg, fuldkorns-müsli, tørrede bønner, spinat, løg og kål. Desuden kan dadler, rosiner, svesker, abrikoser, ferskner, vindruer samt æbler og citrusfrugter hjælpe Fisken til en god diæt.

Fisken har det bedst med en høj-protein diæt, der er fattig på fedt og sukker. Kogt eller dampet fedtfattigt kød, kylling og fisk er fantastiske muligheder for at få protein.

Er du Fisk, skal du lade være med at oversalte din mad, det kan gøre dig oppustet. Du bør også undgå kaffe, da det kan gøre dig overstimuleret, så hold kaffeindtaget til et minimum.

Som Fisk påvirkes du meget af alkohol og det er skidt for Fiskens udseende, for alkohol ælder Fisken. Fisken har også tendens til at være tiltrukket af stoffer, så du bør kun indtage medicin, hvis det er lægeordineret.

Du har brug for meget hvile og skøn motion for at holde dig igang. Svømning og dans er den mest vidunderlige form for motion for Fisken.

Pas godt på dine fødder, og gå kun i sko, der passer dig. Hvis du vil slappe godt af, så er et dejligt varmt fodbad inden sengetid en kæmpe nydelse og vil give dig ro og afslapning.