Annonce

Krebs og Tvilling

Krebs og Tvilling

Er du krebs?Tvillingen er måske ikke det oplagte valg for en partner til dig, for stjernetegnet er meget mere udadvendt end dit.

Tvillingen er social og flyvsk, og nyder sit liv uden for hjemmet, så meget, at Tvillingen kan få en følelse af klaustrofobi, hvis partneren ønsker hjemlig hygge hele tiden. Og da tryghed og stabilitet i hjemmet er noget du lever og ånder for, så kan der bestemt opstå konflikter.

Men dermed ikke sagt, at I to ikke kan have et dejligt forhold, for på andre punkter, kan I hjælpe hinanden. Tvillingens glæde og udadvendthed kan smitte af på dig, og skubbe dig til at bryde dine egne grænser.

Du har tendens til at være lidt for sensitiv, og Tvillingens humør kan lære dig, at slippe noget af din anspændthed og bare leve livet.

Den negativitet, der ofte opstår i forhold, hvor to mennesker ønsker helt forskellige ting for hverdagen, vil med al sandsynlighed blive uudholdelig for jer i længden.

Der er nok ikke noget langvarigt forhold i sigte, men I kan uden tvivl lære meget af hinandens personligheder og træk, som I kan tage med jer, når forholdet slutter.

 

Krebsen og kærligheden – Hvad er din partner?

 

[zodiac_table id=5]