Sådan ser andre en Vædder

Sådan ser andre en Vædder

Er du Vædder?Andre mennesker føler sig naturligt tiltrukket til dig på grund af din magnetiske og positive personlighed. 

Du tilføjer ganske enkelt spænding til deres liv, og de fleste mennesker ønsker inderst inde en smule mere spænding i hverdagen. 

De andre stjernetegn kan godt være misundelige på Vædderen over den aggressive måde, hvorpå problemer og udfordringer mødes. 

Du giver dem indtrykket af, at uanset hvor stort eller svært et problem, de stiller dig over for, så har du en løsning klar lige med det samme. 

Og du er også klar til at selv at løse problemet, hvis de ikke kan. 

Denne selvtillid og evne til altid at virke klar til at påtage sig en opgave er misundelsesværdig.

Andre kan lide din entusiasme og frygtløshed, og mange opfatter dig som en født leder.

Til gengæld er der ikke mange fans af din måde at være ligefrem på. Nok ved de, at du altid er ærlig, men måden, du siger ting på, opfattes som kommanderende og ufølsom. 

Andre er bange for at indgå i en konflikt med dig, da de ved, hvor hurtig du er til at svirpe tilbage med skarpe ord. Du kan derfor ikke være sikker på, at du altid får sandheden fra folk omkring dig. 

Og fordi du har en tendens til at blive utålmodig, når andre ikke handler – efter din mening – hurtigt nok, bliver du ofte opfattet som tromlende og dominerende.