Hvordan du tiltrækker en Stenbuk

Hvordan du tiltrækker en Stenbuk

Er du stenbuk?Hvis Stenbukke virker reserverede til at begynde med er det fordi de er i gang med at afveje risikoen ved at indgå et nyt forhold eller venskab.

De har ikke noget imod at lytte, så hvis du tager initiativet og snakker mens de lytter og afvejer, så er det absolut fint med dem.

En sikker vinder over for en Stenbuk er at være sjov. Deres alvorlige væsen sætter altid pris på vittige indslag fra omverdenen.

Stenbukke forsøger ofte at maskere deres egne følelser, da de ikke ønsker at virke sårbare overfor omverdenen. Uanfægtet, at deres frygt for at blive såret af andre er ubegrundet, så er det sådan de føler. Og dermed agerer de også ud fra denne opfattelse.

Vil du ungå at gøre en Stenbuk vred – så kom altid til tiden. Tid er penge for en Stenbuk, hvorfor det vil medfører stor frustration, hvis du ikke respekterer en Stenbuks tid.

Samtaler og gaver

Generelt er Stenbukke interesseret i kreative områder, så som teater, kunst og musik, og de vil være tiltrukket af mennesker, der intellektuelt har noget at byde på.

Når det kommer til at vælge samtaleemner er det klogt at vælge seriøse emner, da Stenbukke ikke kan fordrage small-talk. Det kan godt være, at det tager dem noget tid at komme med en mening, men når de åbner munden er det klogt at lytte godt efter.

Følg ikke op med radikale holdninger af dine egne – Stenbukken bryder sig ikke om ukonventionelle meninger.

Hvis du en dag skal give en Stenbuk en gave, vil en praktisk gave ikke være det værste. Gå efter noget af en god kvalitet – dog uden at være ekstravagant.

Stenbukken sætter pris på luksus og kvalitet, men er samtidig alt for opmærksom på værdien af penge til at ville kaste dem omkring sig for at få ekstravagante mærkevarer, der ifølge Stenbukken bliver købt for at vise sig over for andre.