Annonce

Ild

Ild

Ild elementet er intenst, dynamisk og fuld af energi. Mennesker med meget ild i deres horoskop går ind i livet med træsko på. Det er her og nu og der skal ske noget. De er nysgerrige og impulsive. De gør ting ud fra en impuls uden nødvendigvis at tænke sig om. Disse mennesker er meget levende og centreret i nuet. De er optaget af det de gør lige nu, og bekymrer sig sjældent om i morgen.

Der er meget energi i ild, hvorfor folk med meget ild typisk er meget fysisk aktive. De løber, træner, bygger og gør i det hele taget. Ild mennesker kan have svært ved at sidde stille, og beder man dem om at vente kan det være en pinsel for dem. De vil bare gerne videre og hader stilstand. Forsøger nogle at begrænse ild personen, så er det som at spærre en løve inde i et bur. De bliver rastløse, arrige og vil forsøge at sprænge sig ud af begrænsningerne.

 

Følelser i Ild

Disse mennesker kan også være meget passioneret i deres følelser. De bliver hurtigt vrede og hidser sig op, men ofte kan de også hurtigt give slip på følelsen igen. Deres temperament er eksplosivt, og netop med denne kraft forsøger de at løse mange af de udfordringer de støder ind i i livets gang. Andre kan opfatte dem som pralende og selvhævdende for det ligger til dem at puste sig op i forsøget på at overdøve andre med deres intensitet.

 

Ildlederen

Ild mennesker bliver ofte dem der får lov at lede an på arbejdspladser, i foreninger i familier eller andre sociale sammenhænge. Og grunden til det er, at de ikke er bange for at følge deres ideer og lyster. De gør det der falder dem ind, og lader sig ikke stoppe af unødvendige bekymringer. De oplever det som en lettelse at være i lederpositionen, for så skal de ikke hele tiden gå på kompromis og indordne sig andres måder at gøre ting på. Som leder er de meget bevidste om at det er dem der bestemmer og sætter tempoet.

 

Udfordringer for Ild

Ligeså hurtigt Ild kører op om en sag eller et projekt, lige så hurtigt taber det interessen igen. Derfor kan det også knibe for disse mennesker at følge deres projekter til dørs. De går lidenskabeligt op i det der optager dem her og nu, og i deres iver kan de presse så meget på, at andre oplever dem som anmassende og pågående. Men faktisk kan de virkelig nå at få udrettet noget, så længe de bevarer opmærksomheden på det konkrete projekt.

En ild person der ikke har kræfter eller muligheder for at udfolde sig bliver knotten og frustreret. De mærker livet i passionen og begejstringen derved, og bliver de holdt fra dette, kan deres intensitet blive vendt til modarbejdelse, tværhed, kritik og anklager. På samme måde kan disse mennesker også blive godt og grundigt ophidset over en fodboldkamp eller nyhederne, men deres frustration stikker sjældent dybt, og når de er kommet af med aggressionerne har de det fint igen.

Ild har med sin umiddelbare tilgang til alt, det skønt med leg. De er nysgerrige på at prøve alt hvad de støder på, og er ikke bange for at gå ned i børnehøjde i deres glæde over oplevelser. Slipper du dem løs i en forlystelsespark, vil de være de første der har prøvet alle aktiviteter og har nået hele vejen rundt.

De tre Ild tegn er Vædderen, Løven og Skytten.