Parhoroskoper: Hvem passer du med? Læs dit parhoroskop

Parhoroskoper: Hvem passer du med? Læs dit parhoroskop

Er du nysgerrig over, hvordan du og din nye kærlighed passer sammen?

Har du brug for at forstå dit parforhold bedre?

Trænger du/I til at få sat ord på både styrkerne og udfordringerne i jeres forhold?

Måske er du på udkig efter den perfekte gave til din partner?

Eller er du bare ren og skær nysgerrig over dig og din partner så er det en god idé, at få lavet et parhoroskop.

Med et parhoroskop får du:

  • Råd og vejledning omkring jeres parforhold
  • Hjælp til at forbedre både kærlighed og seksualitet
  • Indblik i begge jeres personligheder
  • Grafisk overblik over jeres dynamikker
  • Indblik i harmoni- og spændingsområder
Parhoroskoper - Hvem passer du med Læs dit parhoroskop
Parhoroskoper – Hvem passer du med Læs dit parhoroskop

Et parhoroskop, eller parforholdsanalyse som det også kaldes, er kort fortalt en tolkning af dit og din partners horoskoper både hver for sig og sammen. Inden parhoroskopet laves, lægges der et horoskop for hver af jer, som så holdes op mod hinanden.

Du får således både en beskrivelse af begge jeres personligheder og dernæst sættes horoskoperne overfor hinanden. Ved hjælp af forskellige astrologiske teknikker og metoder kan parforholdets mange facetter beskrives.

Hvorfor få lagt et parhoroskop?

For de fleste kan det give rigtig god mening at få lavet et parhoroskop.

Parhoroskopet giver dig både en tolkning af jer som personer og hvordan I hver især fungerer inden for forskellige områder i livet. Dette naturligvis med fokus på partnerskab og kærlighed, og en beskrivelse af hvordan I to spiller sammen inden for livets forskellige områder. Meget typisk, så er der livsområder, hvor man fungerer rigtig godt sammen, og andre områder, hvor der er udfordringer og der skal arbejdes, for at få forholdet til at køre.

Med et parhoroskop får du en guide til, hvor det er I kan finde ressourcer og styrke sammen og hvilke faldgrupper, der kan være i jeres samliv.

Parhoroskopet kan være et rigtig nyttigt værktøj såvel som i helt nye forhold som i et årelangt et:

  • Ved et nyt forhold får I den store bonus, at I på forhånd kan gøre jer mere bevidste om de udfordrede områder, denne nye intime relation vil bringe.
  • I allerede etablerede parforhold giver det mening at blive klogere på de tunge områder, hvor I måske gang på gang har løbet panden mod en mur i en eller flere problemstillinger og nu har brug for, at få input til hvordan I sammen kan finde en måde, at få det til at fungere på.
    Et parhoroskop kan i sig selv bruges som terapiform eller som et supplement til parterapi, når forholdet er kørt skævt. Horoskopet sætter ord på mekanismer og usagte ting. Med større indsigt i hinandens særheder og problematikker, kommer større tolerance.

Alle parforhold har udfordringer

Et parhoroskop kan ikke bruges til at sortere i ens forhold eller vælge en mulig partner fra.

Alle forhold har områder, hvor der er ting der fungerer rigtig godt og områder, hvor det er svært at enes. Sådan er det med alt her i livet. Intet er perfekt. Så selvom parhoroskopet viser dig, at der er nogle områder, hvor du og din partner er meget forskellige, så betyder det på ingen måde at parforholdet ikke kan fungere.

Mange finder sig tiltrukkede af mennesker, der er anderledes eller måske ligefrem modsætninger til dem selv. Hvis alt bare er positivt og dejligt og I er enige om alt, så er det faktisk de færreste, der kan holde til det i særlig lang tid. Sæt pris på jeres modsætninger og forstå, at et parforhold er et samspil, hvor begge personer byder ind med hver sit, og at det ofte er forskellighederne, der bringer liv og inspiration ind i hverdagen.

Parhoroskoper til dig og din partner koster kun kr. 315,-. Det kommer direkte til din mail i PDF-format, så du kan printe horoskopet ud, og du og din partner kan det læse det igen og igen og se hvordan i passer sammen.

Parhoroskopet er udarbejdet af Adrian Duncan

Parhoroskopet, eller parforholdsanalysen, er udarbejdet af den internationalt anerkendte astrolog Adrian Duncan.

Adrian har i mange år arbejdet med at udvikle astrologiske rapporter og værktøjer og hans astrologiske rapporter sælges med stor succes over hele verden. Adrian har arbejdet intensivt med astrologi i mange år, han er forfatter til flere bøger om emnet og har deltaget i forskellige Tv-programmer.

Vil du vide mere om Adrian, kan du læse om hans baggrund her.

For den nysgerrige

For dem der interesserer sig for astrologi, er der gode grafiske illustrationer af horoskoperne med i parhoroskopet. På den måde sikres du på nemmeste vis at få et komplet overblik.

Du får således en nem oversigt over, hvordan de to horoskoper påvirker hinanden, og i teksten er det kort angivet, hvilke astrologiske faktorer der tolkes.

Derudover er der også en oversigt over de forskellige stjernetegn, planeter, huse og aspekter samt stikord på dem alle. På den måde har du mulighed for selv at tolke med og derved blive klogere på både dig selv, din partner og astrologien. For de der ikke har kendskab til astrologi, er det meget let at læse hen over de astrologiske henvisninger.

Pris og bestilling

Prisen for et parhoroskop er kun 315,- kr.

Inkluderet i denne pris får du en rapport der indeholder grafik over jeres parhoroskoper, tolkninger af hver af jeres individuelle karakter, og en beskrivelse af de forskellige facetter i livet.

Du bestiller nemt dit horoskop i vores webshop, bare sørg for at have oplysninger om fødselsdato, tid og sted på jer begge klar, inden du bestiller.

Læs også:

Hvem passer dit stjernetegn sammen med?

Her forneden kan du også læse generelt om alle de tolv stjernetegn og hvordan de har det med kærligheden.

Klik på et hjerte og følg med i, hvordan dit eget stjernetegn passer sammen med andre – måske er der et enkelt, der skiller sig ud? Måske har du allerede mødt kærligheden? Så kan du læse om, hvordan du og din kæreste, som stjernetegn, passer sammen.

Klik på det hjerte, der passer til dit stjernetegn her under:

[zodiac_table id=15]