Årshoroskop

Årshoroskop

Årshoroskopet er på samme måde som et personligt horoskop, baseret på dit fødselstidspunkt og dato samt geografiske placering for din fødsel. På denne måde kan astrologen danne sig et billede af, hvordan stjernehimlen så ud på netop det sted på jorden, hvor du blev født og på det nøjagtige tidspunkt.

Den information lægges til grund for dit årshoroskop. Det er derfor et unikt og helt personligt horoskop lavet til dig.

Horoskopet fortæller dig hvordan astrologiske indflydelser påvirker dig som person i løbet af det kommende år, og astrologen giver dig en tolkning af disse påvirkninger, så du kan læne dig tilbage og læse om alt det spændende, der kan ske i dit liv.

Årshoroskopet giver dig overblik

Årshoroskopet, der er lavet af Adrian Duncan, er opbygget på samme måde som et personligt horoskop, med en beskrivelse af de forskellige områder af livet. Hvert område er beskrevet i forhold til, hvordan det ser ud lige nu, og hvordan året vil udfolde sig for dig. Du kan opleve, at der kan være både positive eller negative påvirkninger i dit liv. Måden du håndterer påvirkningerne på, er det der er afgørende for, hvordan dit liv udvikler sig.

Årshoroskopet kan bruges som en to-do-liste, på den måde, at du gennem astrologens tolkning, kan sætte dig for, hvordan du skal ændre dine reaktionsmønstre og handlinger, så du får det bedste udbytte af bestemte situationer.

Det er vigtigt at påpege, at horoskopet ikke er en forudsigelse, der beskriver, hvad der vil ske for dig. Det er en guide, der fortæller dig om planeternes påvirkning på dig som person og på de ting, der sker omkring dig.

Ud over at du kan bruge årshoroskopet som interessant læsning, så er det også et værktøj til dig, som kan hjælpe dig til, at møde de udfordringer på forskellige områder af livet, på den mest hensigtsmæssige måde.

En stor del af livet formes efter de valg vi træffer, og i dit liv, er det dig, der træffer de valg. Årshoroskopet viser dig, hvilke valg du kan stå overfor. Hvorfor ikke få hjælp til at træffe dem, på bedst mulige måde?

Prisen for årshorskopet er kun 335 kr. Prisen inkluderer en rapport på 20-40 sider med en udførlig beskrivelse fra astrologen om, hvilke påvirkninger, du kan opleve i løbet af året.

Vær opmærksom på, at årshoroskopet lægges fra din ene fødselsdag til den næste.

Læs om vores andre horoskoper , eller tjek vores guide til dig, der ikke er sikker på, hvad du skal vælge: Hvilket horoskop skal jeg vælge?