Annonce

Vædder og Stenbuk: Hvordan passer i sammen? Læs her

Vædder og Stenbuk: Hvordan passer i sammen? Læs her

Er du Vædder - Lær dig selv at kende

Vædder og Stenbuk er ikke som udgangspunkt noget super match. I er så forskellige, så det ikke blot er charmerende, men i stedet vil være frustrerende for jer begge.

Som Vædder har du smag for innovation og eksperimenter. Dette falder nok ikke i god jord hos din konservative Stenbuk-partner.

Du er rastløs, udadvendt og impulsiv. Din partner er praktisk, jordnær og rolig. Du har ikke noget problem med at bruge penge på ekstravagante ting. Din partner ønsker at skabe sikkerhed med pengene.

Du er klar til at tage imod enhver udfordring – i livet og på arbejdet – men din Stenbuk-partner er metodisk og foretrækker at skrive enhver plan ned og analysere den, før der træffes nogen beslutninger.

Din partner vil se dine beslutninger som forhastede og dumdristige, og du vil blive frustreret og kede dig over at alting tager så lang tid for din Stenbuk.

Det er ikke så underligt, at I måske har svært ved at klare dette forhold. Men hvad der måske er pudsigt, er at hvis I klarer de indledningsvise problemer, så kan fremtiden godt komme til at se lys ud.

Din responsive seksuelle natur finder et match i Stenbukkens dybtliggende passioner, og du vil på et tidspunkt begynde at respektere og værdsætte din partners styrke og vedholdenhed.

Jo hurtigere I ser hinandens styrker for hvad de er, des større chancer har I for at klare den.

Vædderen og kærligheden – Hvad er din partner?


Få Lagt Dit Personlige Parhoroskop

Få klarhed over dit livs rejse med personlige astrologiske råd fra astrologen Adrian Duncan.