De mest populære dating sider i Danmark

Vi er kun lige knap 6 millioner her i vores lille land, men på trods af det, er der ekstremt mange dating sider vi kan vælge imellem – uoverskueligt mange måske?

Vi er godt med på at vi hver især selvfølgelig har forskellige præferencer når det kommer til datinglivet, så der skal selvfølgelig være noget for enhver smag – og dette er sandsynligvis årsagen til at der er så mange datingsider i Danmark. 

Men hvilken er den bedste? Vi har lavet en oversigt over nogle af de bedste bedste dating sider her:

Dating.dk

Dating.dk var én af de første datingsider i Danmark, og har været i gang allerede siden 1998, og er siden da blevet én af de absolut største datingsider herhjemme, med over en halv million medlemmer.

Siden er meget brugervenligt, og har fremragende matchmaking algoritmer, så alle har en chance for at finde kærligheden. 

Derudover har de også en app der har et væld af funktioner, som gør det nemt at holde øje med dine beskeder når du er på farten.

Single.dk

Single.dk har i lang tid været en populær datingside, og retter sig primært til singler der leder efter et seriøst forhold. Dette appellerer meget til at vi i Danmark i større og større grad er singler, men gerne vil finde kærligheden.

Single.dk har været i gang siden 1999, og er derfor lige i hælene på dating.dk. Siden har masser af funktioner, og særligt deres chatrum og videoprofiler er meget populære.

Senior.dk

Som navnet antyder, er senior.dk en side til de danskere der har mere end bare et par efterår bag sig. Senior.dk startede i 2002, og er siden da blevet den største datingside for seniorer i Danmark. Siden har en masse funktioner, og er naturligvis specielt designet til at give ældre borgere en god og sikker dating oplevelse. 

Her finder du både chats, fora – og også et blad hvor man kan få masser af råd til en god og sikker dating oplevelse.

Partnermedniveau.dk

Partnermedniveau er en af de mere specielle sider. Det er også én af de nyere på listen her. Siden har mange forskellige funktioner, men det særlige ved platformen er at 65% af profilerne er akademikere – så sagt med andre ord, så er det en datingside for veluddannede. 

Dette bærer siden også præg af, idet der på siden blandt andet er personlighedstests og andre funktioner, der er med til at “filtrere” meget detaljeret.

Scor.dk

Scor.dk har i mange år været kendt som den danske version af “tinder” – her leder folk efter casual forhold, og i mange tilfælde også bare one night stands. Siden var ret kontroversiel da den startede i 2002, men er fortsat én af de mest populære datingsider herhjemme. 

Tinder

Selvfølgelig kan vi ikke komme udenom Tinder. Selvom det ikke er en dansk side som sådan, så er platformen selvfølgelig oversat til dansk, og man mærker ikke at det er en udenlandsk tjeneste. Mange danskere bruger masser af tid og energi på at få flere tinder matches, og hvis du gerne vil ud på datingscenen, kommer du nok ikke udenom denne.

Kort fortalt er der altså en lang række datingsider man kan besøge herhjemme, og uanset om du leder efter den næste store kærlighed du kan gå ture med på stranden, eller om du vil have et frækt one-night stand, så finder du med garanti en side der kan hjælpe dig her. Generelt set er priserne også nogenlunde de samme over hele linjen, så det handler i virkeligheden om at finde den side der passer bedst til dig.