Denne hobby vil du elske baseret på dit stjernetegn

Vidste du, at du kan have interesse i nogle hobbyer fremfor andre baseret på dit stjernetegn? Der findes tolv forskellige stjernetegn, og derfor kigger vi ikke på alle sammen nedenfor. I stedet undersøger vi seks forskellige stjernetegn. Tjek nedenfor om dit er et af dem.

Vædderen er en født gamer

Et af de mest energiske stjernetegn er vædderen. Hvis du er en vædder, har du nok interesse i sport, computerspil, motorcykler, koncerter og meget mere med fart og spænding. Når det kommer til spil, kan det være alt fra Mr Green spillemaskiner til Counter Strike: Global Offensive, Fortnite, eller hvad du ellers er vild med at spille.

Vandmandens bogklub

Hvis du er vandmand, nyder du sikkert at dele hobbyer med andre personer. Det kan være at game ligesom vædderen, men det behøver det ikke nødvendigvis være. Måske har du venner eller veninder, der er væddere, og her kan I overveje at game sammen.

Er du ikke så meget til spil, kan I også læse sammen. Du kan starte en månedlig bogklub enten online eller hjemme hos dig. I kan også mødes på en café eller en restaurant, men husk at det skal være et sted, hvor det er muligt at tale sammen.

Har du altid drømt om at læse mere, men føler du at du ikke har tid til det, er der hjælp på vej. Du kan starte i det små, så sæt et mål for at læse ti sider per dag eller hver anden dag. Det bør give dig mulighed for at læse mindst én bog om måneden. Netop dette passer til en bogklub.

Vælger du at starte en bogklub, skal du naturligvis have idéer om, hvad I skal læse. Du kan starte en WhatsApp-gruppe, en gruppe på Facebook eller måske en privat chat på Instagram med flere medlemmer. Her kan I sammen finde frem til, hvilken bog I har lyst til at læse denne måned. 

Krebsen er kokken i køkkenet

Det er meget passende, at mænd og kvinder, som er krebse, bruger tid i køkkenet. Hvis du er dette stjernetegn, er du nok glad for at lave mad. Hvis du rynker på næsen over at tænke på gryderne, kan det være, at du er vild med at bage i stedet. Det kan også være, at du elsker at lave hjemmelavet brød eller bryggeri. Madlavning handler ikke kun om at lave aftensmad, men at du har som hobby at bruge tid i køkken, udover at spise naturligvis.

Løverne synger for fulde fem

Hvis du er løve, har du måske et skjult talent for at synge eller skuespil. Løvens tegn siges at elske rampelyset og er kreativ fra naturens side. Ligeledes kan du have tendens til at være spontan.

Hvis du ikke tror på os, kan vi blot kaste et hurtigt blik på kendte løver. Her starter listen med ingen mindre end Whitney Houston, som blev født den 9. august i 1963. Madonna blev født den 16. august, fem år før Houston, og er ligeledes løve.

Jennifer Lopez er en tidlig løve, da hun blev født den 24. juli 1969. Lopez, som nu er gift med Ben Affleck, er en såkaldt tredobbelt trussel. Hun danser, er skuespillerinde og synger. Derfor er hun et klokkeklart bevis på, at løver nok er lidt bedre end andre til at give den gas på en scene.

Udover de allerede nævnte sangerinder, kan det også siges, at Dua Lipa, Mick Jagger, Demi Lovato, Shawn Mendes, Joe Jonas og Charli XCX alle sammen har til fælles, at deres stjernetegn er løven.

Skytten rejser verden rundt

Mange mænd og kvinder elsker at rejse. Det gælder især for dem, som har Skytten som stjernetegn. Hvis det er dig, er du nok nysgerrig og retfærdig. Derfor er det ikke alle rejser, som måske fanger din interesse. Du er nok vild med at opleve nye kulturer som for eksempel i Thailand eller sydamerikanske lande. Uanset hvad kan det anbefales, at du læser op på, hvordan du kan spare penge på rejser, så du kan komme ud og opleve den store verden.

 Fisken foretrækker rolige hobbyer

Det siges, at Fisken er en stille sjæl. Mænd og kvinder med dette stjernetegn foretrækker at lade batterierne op på egen hånd. Det kan eksempelvis være med at male sten eller at skrive poesi. Ligeledes kan det også være at hygge med instrumenter, herunder en ukulele.

Det siges endda, at dette stjernetegn også er vild med at designe dukkehuse. Måske føler du, at det hørte til barndommen, men det kan stadigvæk være en afslappende hobby, som du kan overveje at kaste dig ud i. Der er mange voksne mænd og kvinder, som får flere timer til at gå med modelhuse, der kan være noget i den samme stil.