Få din energi tilbage med reiki healing

Få din energi tilbage med reiki healing

Vi lever i en tid hvor hverdagene hurtigt kan blive til et hamsterhjul og det er derfor vigtigt at mærke efter og stoppe op når kroppen har brug for det for ellers kan kroppen begynde at tvinge dig ned i gear af sig selv og du vil opleve skavanker og manglende energi.

Undgå at din krop stopper dig før du selv stopper op

Der er heldigvis råd for at opleve den manglende energi og oftest er det pludselig ikke længere helt nok med den gode nattesøvn eller en lur, fordi der ganske enkelt er for meget på spil i løbet af dagen. Reiki healing er her en fantastisk løsning på at få løsnet det hele lidt op igen, så du hurtigere kan komme tilbage på benene uden at fejle alt muligt.

Vi kan godt have en tendens til at glemme at mærke efter og mange har egentlig bare for travlt til at kunne komme nok ned i gear når dagen er omme og få muligheden for at mærke det der skal mærkes. Vores kroppe er her helt unikke og tilpasser sig rigtig meget, men når nok bliver nok vil den selv sætte en stopper.

Småskavanker og manglende energi er indikatorer

Mange personer oplever at de pludselig bliver ramt af stress eller depression og når de udtaler sig om det vil de fleste virke helt overrasket, fordi de ikke havde mærket det komme. Kroppens første måde at sige fra på er, at give dig mindre energi til at komme igennem dagen.

Der er ganske enkelt ikke energi nok til at køre med fuldt drøn på alle dage i ugen. Hvis du ikke husker at lytte efter her, vil du ret sikkert begynde at mærke nogle småskavanker hist og her og pludselig vil du opleve at det hele går hurtigt ned ad bakke. Har du på stående fod mærket at din puls måske er en smule for høj eller har du haft ondt i kroppen nogle særlige steder, så bør du ikke tøve et sekund med at komme afsted til reiki healing.

Skriv en kommentar