Fordelene ved at give din partner massage

Massage er ikke kun behageligt, men kan også have mange positive effekter på dit helbred. Massage har været praktiseret i årtusinder og er en af ​​de ældste former for alternativ behandling og regelmæssig massage har disse generelle fordele:

  • Forbedre dit humør
  • Lindre smerte
  • Reducere stresshormoner
  • Forbedre cirkulationen
  • Øge fleksibiliteten i dine led
  • Give dig bedre søvn

Men massages terapeutiske fordele udvider sig ud over den fysiske fornøjelse. Regelmæssig massage med din partner kan også styrke jeres forhold – både følelsesmæssigt og seksuelt. Faktisk er der masser af gode grunde til, at du skal give din partner en masage oftere. Her er blot nogle få af dem:

1. Forstærker intimitet og kommunikation i dit forhold

Når du giver din partner massage, skal du være fuldt til stede i øjeblikket. Du skal lytte til deres krop og reagere på deres behov. Dette kræver opmærksomhed, tilstedeværelse og ingen fordomme eller forventninger – præcis som ethvert andet intuitivt forholdsarbejde. At lære at slappe af i hinandens selskab og virkelig lytte uden at dømme eller prøve at “fiks” hinanden er dybt forbindende og vil forbedre enhver form for intimitet, du deler med din partner.

2. Hjælper med at fjerne spændinger i kroppen (og i dit forhold)

Vi lever alle under stress – både fysiske og mentale – hver dag. Dette kan have en negativ indvirkning på vores almentilstand, energiniveau og selvfølgelig vores humør og parforhold. Massage hjælper med at reducere niveauerne af det stresshormon cortisol i kroppen, samtidig med at det øger produktionen af ​​”lykkehormonet” serotonin. Ved regelmæssigt at give eller modtage massage fra din partner, kan I to sammen reducere stressniveauerne både individuelt og som par, så I har mere energi til at nyde livet – sammen!

3. Fremmer seksuel intimitet på grund af dens beroligende virkninger

Almindelige problemer som træthed, depression, angst og spiseforstyrrelser kan have en negativ indvirkning på libido og seksuel funktionalitet. Massage har beroligende virkninger på nervesystemet, som igen stimulere produktionen af oxytocin der generelt fremmer følelsen af ​​tryghed, tillid og velvære. Oxytocin frigives ofte under sex – men det kan fristes til live igennem berøring alene – så langsom, intuitiv kropsmassage fra din partner kan vise sig at være en effektiv måde at øge seksuel intimitet (og orgasme!) I et parforhold.

Der er mange fordele ved at give din partner massage

Der er mange gode grunde til, at du skal overveje at give din partner regelmæssige massager – både for deres skyld Og fordi det vil styrke dine relationer på mange forskellige måder! Hvis du aldrig har prøvet det før, skal du starte langsomt ved blot at bruge dine hænder til at strejfe over deres ryg, ben eller arme. Du kan evt. også købe en Magic Wand, der både kan bruges til at give massage og til intimnydelse. Uanset hvad skal du blot nyde berøringen, lyt til deres reaktioner og lad dig guide af instinkterne; Jo mere tillidsfulde I bliver i processen, jo flere muligheder vil der blive åbnet op for jer begge to!