Har stjernetegn og horoskoper relevans for dating?


Annoncørbetalt indhold

Du vil sikkert gerne have masser af kærlighed i dit liv. Du drømmer sikkert også om at det skal være en partner du kan leve med til dine dages ende.

Hvis kærligheden skal holde er det vigtigt at du finder en partner du er kompatibel med.

At finde en kompatibel partner kan betyde forskellige ting for forskellige mennesker. Hvis du går meget op i stjernetegn og horoskoper er det formentlig en af de første ting du tænker over når du møder en potential
partner. “Hvad er dit stjernetegn?” har du måske spurgt et menneske du kun har snakket med i få timer.

For hvordan skulle du ellers kunne vurdere hvorvidt I er et godt match? Af samme årsag har single.dk skrevet netop en artikel om stjernetegn og horoskop. Du kan læse artiklen her.

Artiklens omdrejningspunkt er at afdække hvordan stjernetegn har indflydelse på din dates personlighed.

Det kan være ét interessant aspekt af det at finde en kæreste, hvis du går op i astrologi. Du kan blive klogere på både vædderen, tyren, tvillingen, krebsen, løven, jomfruen, vægten skorpionen, skytten, stenbukken, vandmanden og fisken.

Måske skal du finde en tyr, så I kan ligge på en strand med jeres iPads og bare nyde hinanden? Vil du hellere have en partner der altid er festens midtpunkt? En rigtig social sommerfugl? Så passer du måske godt sammen med tvillingen. Hvis du på den anden side er mere til ro og fordybelse er tvillingen måske slet ikke noget for dig. Så skal du nok nærmere overveje at finde sammen med en jomfru.

Som du allerede fornemmer kan dit horoskop og stjernetegn sige meget om en person. Det er derfor svært helt at se bort fra, når det kommer til kærligheden. Andre ting der har en stor betydning for hvorvidt I passer sammen er mere praktiske ting såsom om I drømmer om at leve på landet eller i byen. Hvor meget tid bruger I på at dyrke sport? Har I samme humor?

En ting der er værd at have for øje er at det der måske er nyt og spændende når du først møder en ny potentiel partner kan være de ting du senere hen bliver dødtræt af. Huskereglen om at forskelligheder tiltrækker men ligheder holder os sammen er ikke helt forkert. Vi bliver tit fascineret af mennesker der er meget anderledes end os selv. Især hvis de også tiltaler os med deres udseende, charme og personlighed.

Men i længden fungerer det bare ikke at dele liv med en der ønsker at feste hver fredag, lørdag og søndag hvis du hellere selv vil sidde derhjemme eller lave snobrød på en bålplads i skoven.