Annonce

Horoskoper og forudsigelser

Horoskoper og forudsigelser

Horoskoper og forudsigelserVed du bare lidt om horoskoper, så ved du også, at de er baseret på et stjernetegn og planeternes position på himlen på et givent tidspunkt. Men der er meget mere involveret i forhold til horoskoper og forudsigelser når astrologen er på arbejde og det kræver et enormt overblik at lave korrekte forudsigelser.

Dit fødselshoroskop er baseret på planeternes stilling på himlen, den dag du blev født. Dette billede af stjernehimlen, fra din fødselsdag, er med dig hele livet. Det er dit helt eget personlige billede, for det er afhængigt af din fødselsdag, dit nøjagtige fødselstidspunkt og det sted på jorden, hvor du blev født.

Stjernehimlen ser forskellig ud alt efter om du befinder dig i Afrika, Australien eller på Alaska. Derfor er dit personlige horoskop også helt individuelt.

Sådan arbejder astrologen med horoskoper og forudsigelser

Planeterne og luminarerne, som er Solen og Månen, bevæger sig igennem hele vores liv, men udgangspunktet – altså billedet på stjernehimlen fra din fødselsdag forandrer sig ikke.

Når astrologen ser på dit horoskop og skal lave en forudsigelse for det kommende år, så skal han ikke bare kigge på fremtiden, for at se hvordan planeterne vil bevæge sig, men han skal også gå tilbage i tiden og se på stjernehimlen og på hvor planeterne var, da du blev født.

Der er et hav af ting, som astrologen skal forholde sig til, når han skal lægge et fødselshoroskop og ud fra fødselshoroskopet, skal lave et personligt horoskop. Planeternes konstante bevægelse har en effekt på dig som person. Horoskopet kan fortælle, hvilken effekt bevægelserne har på dig.

Udgangspunktet for at lave forudsigelser er som sagt dit fødselshoroskop. Planeterne og de astrologiske huse, aspekter og elementer og deres indbyrdes påvirkning af og på hinanden er alt sammen noget, som astrologen skal tage højde for.

Fødselshoroskopet kan blandt andet fortælle, hvordan eksempelvis Solen har indflydelse på dig som menneske. Dit personlige horoskop, der tager udgangspunkt i planternes position i dag og et stykke tid frem i tiden, skuer tilbage på Solen i fødselshoroskopet, og  ser hvilken betydning planeten har for dig og hvordan bevægelserne, planeterne foretager i fremtiden, påvirker dig.

Astrologen er ekspert på området omkring horoskoper og forudsigelser, og han kan aflæse hvordan alle disse planet-bevægelser har indflydelse på dig som person, og hvilke udfordringer der kommer til at være for dig. Det personlige horoskop kan gælde for en kortere eller længere periode af dit liv, alt efter hvad du beder astrologen om at fokusere på.

Få lagt dit eget, personlige horoskop – klik her.