Annonce

Indret efter dit horoskop: Tips til at bo som Løven

Sponseret

Hvis du godt kan lide at læse om dit horoskop, så har du sikkert god forståelse for, hvordan universet og dit stjernetegn kan påvirke dit liv. Du kan måske gætte folks stjernetegn ud fra nogle fælles personlighedstræk eller ud fra, hvordan de opfører sig sammen med andre mennesker, i romantiske relationer, osv.

Løven er et stjernetegn, der er kendt for at være fyldt med gåpåmod og naturligt være draget af overdådighed, opmærksomhed og eventyr. Du elsker, når livet byder på sjove og anderledes oplevelser, du er ikke bange for at skille dig ud, og du har den her ‘x-factor’ og karisma, der gør, at du er den fødte leder i de fleste af dine relationer. Generelt vil du gerne have masser af spænding og eventyr, du holder af de finere ting i livet, og du er utrolig loyal og hengiven over for dine kære.

Man kan sagtens beskrive dig som en stor livsnyder, der elsker luksus og overdådige ting. Derfor burde det også være helt naturligt for dig at lade disse personlighedstræk træde tydeligt frem i den måde du bor på. Så hvordan skal du gribe dette an som løve?

Første skridt kunne klart være at finde boliginspiration til at bo som en ”maksimalist”. Der kan være knald på farver, der kan være masser af spændende objekter som har en særlig betydning for dig, lige så vel som der kan være spændende møbler, kunstværker eller dekorationer, som fungerer som blikfang og kan være et samtaleemne når du inviterer gæster på besøg.

Hvis du dog er fan af den lidt mere stilrene og minimalistiske tilgang i især nordisk indretning, så er der stadig måder, hvorpå du kan vise lidt af din indre løve frem. En løsning kunne f.eks. være at holde alle dine vægge i stuen i en neutral, lys farve, men så overveje at vælge mellem forskellige tapeter til en af væggene. Det kan dermed udgøre en super flot kontrast, der kan skabe blikfang uden at du har for meget ’støj’ i dit hjem. Et oplagt valg kunne være et kunstnerisk tapet, noget med dyremotiver (Løven er trods alt dyrenes konge, også hos stjernetegn) – eller planter, som også er meget populært.

Når dit hjem afspejler din personlighed, får du dermed også en helt unik stil. Det er især vigtigt som Løve, så du kan vise dit sande jeg frem.