Par med en kvindelig Stenbuk

Par med en kvindelig Stenbuk

Er du stenbuk?Selvom hun ikke viser det, går denne kvinde meget op i kærlighed. Inderst inde er hun en ekstravagant romantiker, men hun er samtidig utrolig privat og reserveret omkring det.

Nogle kvinder lader kærligheden være op til skæbnen, men sådan er det ikke med kvindelige Stenbukke. De vil være med til at bestemme deres egen skæbne.

Hun er diskriminerende når det kommer til valget af mand, og Stenbukken er den af alle stjernetegnene, der har mindst sandsynlighed for at overgive sig til kærlighed ved første øjekast.

Den kvindelige Stenbuk spilder ikke tid med fjollet flirten – kærlighed er en seriøs ting, og hvis en mand ikke lever op til hendes krav, så skal han bare ud af vagten så hurtigt som muligt.

En kvindelig Stenbuk skal varmes langsomt op

Når hun finder en mand, som hun er interesseret i, er det sandsynligt at hun vil bruge den første tid på blot at observere fra en følelsesmæssig afstand, før hun tør at komme tættere på.

Hun bruger god tid på at lære ham at kende, og overvejer ligeledes konsekvenserne af et eventuelt forhold med ham grundigt.

Som alle andre jordtegn (Tyren, Jomfruen og Stenbukken), har den kvindelige Stenbuk en dybt forankret sensualitet, som kun blomstrer, når hun føler sig tryg og sikker.

Hvis du har bestemt dig for at vinde en kvindelig Stenbuks hjerte, så kan du godt forberede dig på en længere rejse. Hun overgiver sig ikke sådan lige. Hun forventer a blive jagtet, bejlet til og spillet op til.

Ingen Don Juan type får lov til at springe direkte i seng med en kvindelig Stenbuk.

Nogle gange vil den kvindelige Stenbuk gå efter yngre mænd. Dette er fordi de er nemmere at kontrollere. På dates vil det ofte være hende der forsøger at styre. Hun vil vælge restauranten, bestemme hvad der skal ske efterfølgende, og skaffe eventuelle billetter.

Hvis I bliver sammen vil det også være hende der styrer fordelingen af de huslige pligter.

Kvindelige Stenbukke har ikke held i kærlighed

Kvindelige Stenbukke kan ikke siges at have held i kærlighed. Måske kræver de for meget af deres partnere og af forholdet, måske er de for opslugt af deres karriere til at tiltrække den form for kærlighed og hengivenhed som de søger, eller måske er de mænd, de vælger, for uerfarne eller naive til reelt at kunne tilfredsstille dem.

Der er ærgerligt, for udover Stenbukkens store seksualitet er har de også mange andre positive egenskaber.

Kvindelige Stenbukke er loyale, pålidelige, fremragende til pengesager og intuitive når det kommer til mennesker.

Hæng i, og du vil høste frugten

Hvis du finder sammen med en kvindelig Stenbuk, vil du opleve at hun virkelig er der for dig.

Hun er venlig, hjælpsom og kunne aldrig finde på at gå, når tingene bliver svære.

Hun bliver stående ved din side igennem problemerne, og forventer blot at tage del i glæderne, når I når over på den anden side.

Sæt pris på hende, ær hende, elsk hende og respekter hende.

Hun vil betale dig tilbage tifold, og I vil få et kærligt forhold, der holder.