Par med en kvindelig Vædder

Par med en kvindelig Vædder

Er du Vædder?Hvis du bliver forelsket i en kvindelig Vædder, kommer du aldrig til at mangle spænding i jeres forhold. Men er du mand nok til at kunne håndtere en fuldblodet, uafhængig og stærk kvinde?

Dette er netop, hvad den kvindelige Vædder er. 

Hvis en kvindelig Vædder vil have noget – så får hun det. Når en mand møder en uimodståelig kraft som hende, har han det med at blive blød som smør. 

Og Vædderen – hun elsker jagten, forførelsen, erobringen. Det, hun holder mest af ved en kærlighedsaffære er begyndelsen – med den spænding, det medfører at jagte den mand, hun har kastet sine øjne på og se, hvor hurtigt hun kan fange ham.

Den kvindelige Vædder er ikke nem at være sammen med. Hun er en sammensat natur og vil have både frihed, samhørighed og ekstase på samme tid. Hun er den dominerende part i forholdet og bliver aldrig manden underdanig. Hvis han er loyal, er hun det også. Hvis han ikke er til at stole på, betaler hun tilbage af samme skuffe.

Hun er trofast og forventer det samme af sin partner, og hun er jaloux – meget. Men hendes jalousi bunder egentlig ikke i følelser men mere i trangen til altid at være nr. 1 – også i partnerens øjne.

Hvis du formår at danne par med en kvindelig Vædder, vil du drage fordel af hendes ubøjelige støtte. Hun er en fantastisk partner at have, hvis du er på vej op ad rangstigen eller allerede er på toppen, for hun vil dele al sin styrke og beslutsomhed med dig.

Hun er yderst kærlig, og det er både en dramatisk og spændende affære at have sex med hende. Hvis hun ikke føler sig forstået eller elsket, bliver hun krævende og skinger, og det er alt andet end behageligt. Men hvis du forstår at behandle hende med respekt, kærlighed og beundring, får du en fascinerende, sensuel, aktiv og levende partner for livet.