Sådan indretter du med Feng Shui

Sådan indretter du med Feng Shui

Sponseret

Feng Shui er en måde at indrette dit hjem og tilværelse på. Det er en astrologisk livsopfattelse, der stammer fra Kina for over 4000 år siden. Ifølge den filosofiske teori påvirker måden, du indretter dit hjem, ikke kun roen og harmonien inden for hjemmets fire vægge, men det påvirker hele dit liv. Tanken bag er altså, at du opnår en mere harmonisk tilværelse, når du lever i harmoniske omgivelser. Nedenfor får du nogle gode råd til at indrette dit hjem med Feng Shui i tankerne samt, hvordan du kan finansiere det.

Noget af det vigtigste, du skal have med i tankerne, når du skal til at indrette dit liv med Feng Shui, er at få så meget naturligt lys ind som muligt. Undgå for tunge gardiner og møbler, der blokerer for vinduerne. Dernæst kan du med fordel købe nogle flere planter til dit hjem, da de bidrager til en frisk energi og dermed også kan skabe lidt liv i de ”døde hjørner” af dit hjem. Lyse- og naturfarver som beige, lysegrøn, og brunlige farver er de klassiske Feng Shui farver. Grunden til det er, at de bidrager til en mere rolig og afslappet energi i dit hjem, da de ikke forstyrrer hjernen på samme måde som kraftige pangfarver. Køb derfor gerne møbler, pyntepuder og nipsting i de farver.

En rigtig synder i et hjem, der ikke er indrettet efter Feng Shui principperne, er rod og forkerte opbevaringsmetoder. Især i entréen har vi en tilbøjelighed til at rode med jakker, sko og tasker. Den gode energi i hjemmet kommer ind gennem hoveddøren. Derfor er din entré et rigtig godt sted at starte med oprydning og organisering. Gem dine ting væk i skabe, kommoder eller kurve og invester evt. i en dørmåtte i din yndlingsfarve. Et andet rum, hvor vi har tilbøjelighed til at rode, er soveværelset. Mange har en masse opbevaring under sengen, hvilket er med til at forstyrre energien i rummet – og i dig – og du skal derfor finde på andre løsninger. Kasserne kan rykkes ind i skabet eller fx ned i garagen eller kælderværelset.

Hvis du ikke i forvejen har møbler og ting, der passer ind i indretningsmetoden med Feng Shui, kan det godt blive en lidt dyr omgang at skulle købe en masse nyt. Det er vigtigt, at du skiller dig af med slidte og ødelagte møbler, da de er en meget forstyrrende energi i dit hjem. Står du lige nu ikke i en økonomisk situation, hvor du føler, at du har råd til en helt ny indretning – men har du brug for Feng Shui for at skabe mere harmoni og balance i dit hjem – kan du med fordel undersøge dine muligheder for at foretage et lån af penge. Følger du linket, kommer du til en sammenligningsplatform, hvor du kan finde det mest fordelagtige lån til dig. Og dernæst kan du kickstarte dit Feng Shui eventyr.

Skriv en kommentar