Skytten står i sportens tegn

Annoncørbetalt indhold

”Elsk dig selv” er det globale motto i 2018. Lige meget om du er krebs, jomfru eller noget helt tredje, så handler 2018 om at rette Amors pil mod dig selv.

En god måde at gøre dette på, er ved at opretholde sit nytårsforsæt og få dyrket noget motion. Hvordan man så lige griber denne nye sunde livsstil an, kan være en smule forvirrende. Hvis ikke decideret uoverskueligt.

Nedenunder kan du derfor, helt gratis, derfor læse om nogle gode tips og tricks til hvordan man lige finder hoved og hale i både det der med motionen.

Sundere selvbillede

En ting man kan bruge horoskoper til, er at få et klarere billede af hvem man selv er. Dette syn på en selv, der selvfølgelig ikke kan undgås at være subjektivt, kan gøres endnu mere positivt, hvis man tager sig af sin krop. Om det så er en simpel gåtur i skoven eller om det er en heftig workout på løbebåndet, så ændre det ikke det faktum at motion og at være aktiv generelt, udløser serotonin i hjernen. Dvs. at man simpelthen næsten ikke kan undgå at få det bedre efter at man har svedt lidt. At bytte den federe mad ud med noget godt og grønt, kan virkelig også styrke selvbilledet. Det lyder umiddelbart underligt, men hvis man spiser godt, så får man det ofte også godt. Kroppen sætter pris på de ekstra sunde kalorier og vil helt sikkert takke dig for den ekstra pleje, både mentalt og fysisk.

Udnyt teknologien

Vi lever i en moderne tid hvor teknologi spiller en større og større rolle. Udnyt det! Hvis du har svært ved at tage dig sammen til at komme afsted ud på cykelturen, så sæt en alarm. Sæt så mange alarmer som du har brug for, for at kunne få dig selv op og ud af sengen. Hvis du synes at alt det der med sundhed og motion er uoverskueligt, så kan du overveje at anskaffe dig en Fitbit. Ved du ikke hvad en Fitbit er? Du er nok ikke den eneste der er lidt forvirret. En Fitbit er et smartwatch der holder styr på ting som antal skridt, hjerterytme etc. Selv hvis din Fitbit går i stykker kan du nemt finde billige smartwatch remme til din Fitbit.

Se det som socialisering

Spørg nogle af dine venner eller veninder om de tilfældigvis også har lidt svært ved at komme i gang med alt den der motionering. Hvis det i så tilfælde viser sig at de faktisk er i samme båd som dig, så er det jo en fantastisk mulighed for dig. Du kan nu både få dyrket noget motion, og du kan få hængt lidt mere ud med dine venner. Snak om hvilken form for motion de er interesseret i, så I, inden i går i gang, er sikre på at I er på samme side. Det ville jo være ærgerligt at begynde at løbe sammen, hvis nogle i gruppen faktisk var mere interesseret i styrketræning.