Tarot – Bægrenes Es (Ace of Cups)

Tarotkort

Tarotkort nr.4 – Bægrenes Es (Ace of Cups)

Hvad betyder tarotkortet Bægrenes Es?

Bægerens es i Tarot står for dybe følelser, intuition, intimitet og kærlighed. Betydningen af Bægerens es i en Tarot læsning er, at følelsesmæssig bevidsthed er kommet ind i dit liv. Denne bevidsthed kan tage enhver form, såsom en tiltrækning, en stærk følelse eller en sympatisk reaktion. Den kunne også tilbyde en mulighed, gave eller et møde.

Bægrenes Es retvend betydning

Når bægerets es står oprejst i en Tarotlæsning betyder det, at du er et kar for dyb kærlighed og sympati. Kærlighed er essensen af dette kort, men det kan være eller ikke være romantisk kærlighed. Søg at skabe forbindelse med andre mennesker. Dette er tiden til at tilgive eller bede om tilgivelse. Det er tiden til at lægge din vrede til side og søge fred, og til at slippe din tilbageholdenhed og lade dine følelser komme frem. Dette er tiden, hvor din tid kommer.

Bægrenes Es omvendt betydning

Når bægerets es er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at den kærlighed, som dette kort repræsenterer, er vendt indad i øjeblikket. Det kan betyde, at du føler dig undertrykt og ude af stand til at give kærlighed til andre, eller det kan simpelthen være, at du føler dig mere reserveret og indadvendt. Du har bare brug for lidt “mig”-tid.

Bægrenes Es kærligheds betydning

Bægerens es i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på, at der er et enormt romantisk potentiale i denne tid. Hvis du er single, kan du opleve en meget dyb forbindelse med en ny person. Hvis du er i et forhold, så vil du og din partner nyde en periode med dyb intimitet og samvær.

Lær flere tarotkort at kende

To Sværd

To Stokke

To Mønter

To Bægre

Tre Sværd

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere