Tarotkort

Tarotkortet Bægrenes Page (Page of Cups)

tarotkort bægrenes page


Hvad betyder tarotkortet Bægrenes Page?

Bægerbladet i Tarot står for at være følelsesmæssig, intuitiv, intim og kærlig. Betydningen af Page of Cups i en Tarot læsning er at lade dine følelser vise sig, at være sentimental eller romantisk, og at reagere på skønhed. Det er tiden til at smide din løsrivelse og lade dit hjerte føre vejen! For at være intuitiv skal du modtage vejledning indefra. Du er nødt til at stole på din mavefornemmelse og handle på en fornemmelse. For at være intuitiv er du nødt til at have en psykisk oplevelse. At være intim er et andet aspekt af Page of Cups-kortet. At være intim er at have særlige øjeblikke af samvær, at dele noget særligt. At være intim er at befæste et venskab, at komme tættere på nogen og at starte eller forny et kærlighedsforhold. Det er tiden til at føle sig fri og udtrykke dine følelser.

tarotkort retvendt

Bægrenes Page retvend betydning

Når Bægerbladet er oprejst i en Tarotlæsning, er det et tegn på, at der er glæde på vej ind i dit liv. Vær på udkig efter gode nyheder, der er på vej til dig. Det kan også betyde barnlig lykke, samt ønsket om at være fjollet. Det kan også betyde, at det er et godt tidspunkt til at lege udklædning og bare have det vildt og sjovt.

tarotkort omvendt

Bægrenes Page omvendt betydning

Når bægerbladet er omvendt i en tarotlæsning, betyder det, at du måske føler dig usikker, jaloux eller bare ked af det. Det kan også betyde, at du har mistet kontakten med de ting og mennesker, der bringer dig glæde, især dem, du elskede som barn.

tarotkort kærlighed

Bægrenes Page kærligheds betydning

Bægerbladet i en Tarot kærlighedslæsning henviser til Amor og er et forvarsel om muligheder for kærlighed, en chance for at opleve romantik og dybe følelser. Den vækker følelserne og trækker i hjertesnoren. Uanset om du er single eller i et forhold, er du nødt til at handle på disse store følelser.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort sværdenes ridder

Sværdenes Ridder

tarotkort stokkenes ridder

Stokkenes Ridder

tarotkort mønternes ridder

Mønternes Ridder

tarotkort bægrenes ridder

Bægrenes Ridder

tarotkort sværdenes dronning

Sværdenes Dronning

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere