Tarotkort

Tarotkortet Bægrenes Ridder (Knight of Cups)

tarotkort bægrenes ridder


Hvad betyder tarotkortet Bægrenes Ridder?

Pokalridderen i Tarot står for at være romantisk, fantasifuld og følsom. Knights of Cups betydning i en Tarot læsning kan også være noget humørfyldt og temperamentsfuld, men også en ting af stor skønhed, både skabelsen af smukke ting og værdsættelsen af dem. Det er charme, hengivenhed og store, store følelser.

tarotkort retvendt

Bægrenes Ridder retvend betydning

Når Ridder af kopper er oprejst i en Tarotlæsning, skal du undersøge, om ridderens energi er nyttig for dig eller ej. Er dit hjemmeliv fuld af følelser, eller er det styret af sund fornuft? Du er nødt til at kontrollere dine følelser. Er de overdrevne eller passende? Bliver du drevet til vanvid af en persons humørsvingninger? Hvis denne stil hos ridderen er tydelig, er det måske tid til en forandring, tid til balance. Hvis ridderens stil og energi mangler, er du måske nødt til at prøve noget andet. Udtryk dig selv i stedet for at være tilbageholdende. Prøv at være ekstravagant i stedet for at være praktisk. Besøg ridderens verden af romantik og skønhed.

tarotkort omvendt

Bægrenes Ridder omvendt betydning

Når Knights of Cups er omvendt i en Tarot læsning, kan det betyde, at du er på vej mod sorg, hjertesorg eller brudte beslutninger. Du er nødt til at sætte farten ned og vurdere en situation grundigt, før du handler. Det kan også indikere, at en mand i dit liv ikke er den, han udgiver sig for at være.

tarotkort kærlighed

Bægrenes Ridder kærligheds betydning

Ridder af kopper i en Tarot kærlighedslæsning betyder, at der er romantik på vej! Hvis du er single, skal du forberede dig på at blive fejet op i hvirvelvinden af ny kærlighed. Hvis du er i et forhold, er en episk aften med stor charme og romantik på vej til dig!

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort sværdenes dronning

Sværdenes Dronning

tarotkort stokkenes dronning

Stokkenes Dronning

tarotkort mønternes dronning

Mønternes Dronning

tarotkort bægrenes dronning

Bægrenes Dronning

tarotkort sværdenes konge

Sværdenes Konge

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere