Tarot – Dommedag (Judgement)

Tarotkort

Tarotkort nr.20 – Dommedag (Judgement)

Hvad betyder tarotkortet Dommedag?

Dommerkortet i Tarot står for healing. Dette Major Arcana-kort signalerer stor transformation, fornyelse og forandring. De grundlæggende symboler på dommerkortet i Tarot er en engel, trompeter, grave med mennesker, der rejser sig fra dem, og ofte vand eller et hav.

Dommedag retvend betydning

Når dommerkortet er oprejst i Tarot, symboliserer det opvågnen, fornyelse, et godt levet liv, bedre helbred og et kvikket sind. Det kan betyde, at du er nødt til at se en udfordring i øjnene og foretage de ændringer, der er nødvendige for at få succes. Du er klar til at blive dømt og komme ud på den anden side. Det er tid til at give slip på de ting, der holder dig tilbage, og træde fremad i din fremtid.

Dommedag omvendt betydning

Når domskortet er omvendt i Tarot, kan det betyde frygt for død, fiasko, muligt tab og dårligt helbred. Det kan betyde, at du vender ryggen til noget, du skal gøre, og det koster dig dyrt. Du er hård ved dig selv og fyldt med den tanke, at du ikke er i stand til at gøre det, du skal.

Dommedag kærligheds betydning

Dommerkortet i en Tarot kærlighedsaflæsning er en indikation på, at det er på tide at vågne op til, hvad du virkelig har brug for i et partnerskab. Hvis du er single, kan det betyde, at det er tid til at helbrede dig selv og forberede dig på din næste store kærlighed. Tag dig god tid og nyd refleksionen. Hvis du er i et forhold, betyder det, at det er tid til virkelig at komme i kontakt med og forstå din partner. Kommunikation er det vigtigste, og du bør dykke dybt ned for at finde ud af, hvad der er bedst for jer begge.

Lær flere tarotkort at kende

Verden

Sværdenes Es

Stokkenes Es

Mønternes Es

Bægrenes Es

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere