Tarotkort

Tarotkortet Fem Bægre (Five of Cups)

tarotkort fem bægre

Hvad betyder tarotkortet Fem Bægre?

De fem kopper i Tarot står for tab, sorg og fortrydelse. Fem af kopper betydning i en Tarot læsning er relateret til håndgribelige tab, såsom penge, ejendele, forhold og arbejde. Eller tabene kan være uhåndgribelige, såsom drømme, muligheder, udsigter eller omdømme. Tabet, sorgen, beklagelsen kan være stor eller lille. Når det er sagt, skal du ikke blive modløs af dette kort, for ethvert negativt har en positiv side. Figuren på kortet Fem af kopper er draperet i sort og dækket af sorg. Han stirrer på de væltede kopper foran ham og er uvidende om, at der er to oprejste kopper bag ham. Tab gør altid ondt, fordi vi altid modsætter os forandringer. Men ethvert tab åbner nye muligheder og muligheder for vækst. Ethvert tab sætter en forandring i gang. Vi er nødt til at følge med strømmen. Hvis vi kæmper for at holde fast i det, der er væk, lider vi mere.

tarotkort retvendt

Fem Bægre retvend betydning

Når fem af kopper står oprejst i en tarotlæsning, er den der for at advare dig om muligheden for et tab. Du er måske allerede klar over tabet. Hvis ikke, er det nu, du skal forsøge at reducere tabets betydning, hvis ikke helt undgå det.

tarotkort omvendt

Fem Bægre omvendt betydning

Når fem af kopper kortet er vendt i en Tarot læsning, er du klar til at helbrede. Du har været igennem sorgens vingesus, og du er klar til at komme ud på den anden side, fyldt med accept og den nyfundne evne til at komme videre.

tarotkort kærlighed

Fem Bægre kærligheds betydning

Fem af kopper i en Tarot kærlighedslæsning betyder, at du har en vis følelse af tab og sorg, når det kommer til dine forhold, både tidligere og nu. Hvis du er single, betyder det, at du måske lever i bekymring for, at du har ladet din soulmate slippe væk. Hvis du er i et forhold, kan Five of Cups betyde, at et brud er på vej i din fremtid. Hvis du ikke ønsker, at det skal ske, er du nødt til at arbejde på at løse dybe problemer.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort seks sværd

Seks Sværd

tarotkort seks stokke

Seks Stokke

tarotkort seks mønter

Seks Mønter

tarotkort seks bægre

Seks Bægre

tarotkort syv sværd

Syv Sværd

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere