Tarot – Fem Mønter (Five of Pentacles)

Tarotkort

Tarotkort nr.19 – Fem Mønter (Five of Pentacles)

Hvad betyder tarotkortet Fem Mønter?

Fem af fem tern i Tarot står for hårde tider, dårligt helbred og afvisning. Fem af Pentacles betydning i en Tarot læsning er normalt negativ. Billedet på fem af Pentacles kortet af to kolde, sultne og syge figurer er selvforklarende. Den lidelse, der er skildret på kortet, er let genkendelig: mennesker uden livets basale fornødenheder. Men der er også en åndelig komponent i alt dette. Husk, at alle modgang er midlertidig, og at trøsten kan være lige om hjørnet.

Fem Mønter retvend betydning

Når fem af Pentacles er oprejst i en tarotlæsning, kan det betyde mange ting. Det kan betyde, at du er faldet i dårlige tider. Det kan betyde, at du ikke passer på dit fysiske helbred. Det er nu, at du skal prioritere dit helbred og velvære. Dette kort kan også betyde, at du står over for økonomiske tilbageslag. I så fald, hvis nogen tilbyder at hjælpe, så lad dem gøre det. Og husk, at disse dårlige tider ikke vil vare evigt.

Fem Mønter omvendt betydning

Når fem af Pentacles er omvendt i en tarotlæsning, er det et positivt tegn. En modgang kan endelig være overstået, eller dit fysiske helbred kan blive bedre. Noget godt er på vej til dig. Dette kort er også en indikation på, at du er nødt til at kappe båndene med eventuelle giftige mennesker i dit liv, så du kan komme videre til en bedre fremtid.

Fem Mønter kærligheds betydning

Fem af Pentacles i en Tarot kærlighedslæsning er ikke et godt varsel. Hvis du er single, føler du dig måske afvist af en person, som du var interesseret i, eller du føler dig måske bare ensom. Hvis du er i et forhold, kan dette betyde et brud eller at du føler dig uelsket. Det kan også betyde, at din partner går igennem en hård tid, og at det skaber problemer i jeres forhold.

Lær flere tarotkort at kende

Fem Bægre

Seks Sværd

Seks Stokke

Seks Mønter

Seks Bægre

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere