Tarot – Fem Stokke (Five of Wands)

Tarotkort

Tarotkort nr.18 – Fem Stokke (Five of Wands)

Hvad betyder tarotkortet Fem Stokke?

Five of Wands i Tarot står for skænderier, stridigheder, udfordringer, uoverensstemmelser, konkurrence og besværligheder. Intet synes at gå glat, og det ser ud som om alt er imod dig. Det ser ud til, at intet er koordineret, alle arbejder på kryds og tværs, og turen bliver mere og mere ujævn og ujævn. Selvfølgelig er det alt sammen små og irriterende forhindringer, og der er ingen større blokeringer. Ud over besværligheder og uenigheder står kortet også for konkurrence. Under de rette omstændigheder er konkurrence fint nok. Den skaber en opmuntring til at gøre sit bedste.

Fem Stokke retvend betydning

Når Five of Wands står oprejst i en tarotlæsning, kan det føles som om, at alt er imod dig. Kortet repræsenterer de små, irriterende forhindringer, som kræver, at du udøver den lille smule ekstra tålmodighed og udholdenhed for at opnå ting. Det repræsenterer en meget dårlig dag. Du støder dig i tåen på vej på toilettet. Da du er i brusebadet, finder du ud af, at der ikke er nogen sæbe. Du spilder kaffe på din skjorte under morgenmaden. Bilens batteri er dødt. Det er en af de dage, der er fulde af småproblemer, som er så irriterende. Det er den tid, hvor du føler, at alt er imod dig, intet synes at gå glat, og alt synes at være på tværs. Ligesom figurerne på kortet Five of Wands er alting ukoordineret, og alle kæmper mod hinanden. Dette er en ujævn tur. Det er også tiden til at tjekke, om der er konkurrence fra rivaler, som måske er imod eller udfordrer din position.

Fem Stokke omvendt betydning

Når Five of Wands er omvendt i en tarotlæsning, kan det repræsentere afslutningen på en kamp. Konflikterne er ved at blive løst, og alle parter er klar til at komme videre. Det kan også indikere udmattelse med kampen. Du får måske ikke det, du ønsker eller har brug for, men du er færdig.

Fem Stokke kærligheds betydning

Fem af tovinger i en kærligheds-tarotlæsning kan betyde konflikt. Hvis du er single, kan det betyde, at du ser flere mennesker og muligvis narrer dem alle sammen. Det kan også betyde, at du er i en lidt vild tilstand lige nu. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at der er skænderier på vej eller at de allerede er her.

Lær flere tarotkort at kende

Fem Mønter

Fem Bægre

Seks Sværd

Seks Stokke

Seks Mønter

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere