Tarotkort

Tarotkortet Fem Sværd (Five of Swords)

tarotkort fem sværd

Hvad betyder tarotkortet Fem Sværd?

Fem af sværd i Tarot står for egeninteresse, uenighed, fjendtlighed, aggression og vanære. Fem af sværdets betydning i en Tarot læsning kan også indikere total egeninteresse: Det handler alt sammen om “jeg” og “mig”. Det kan også betyde at give op, gå ud, eller at være stresset eller midt i en konflikt.

tarotkort retvendt

Fem Sværd retvend betydning

Når Fem af Sværd er oprejst i en tarotlæsning, betyder det, at du eller en person i din omgangskreds har brug for at se på et større perspektiv på “selvet” i stedet for at definere det snævert. Det større synspunkt vil involvere dem, vi elsker. Det ville også involvere andre, som vi er forbundet med i det større perspektiv. Vi er nødt til at inddrage verden i vores “selv”. Der er behov for at forstå og ikke ignorere denne meget grundlæggende kendsgerning. Alternativt kan dette korts udseende også indebære behovet for at sætte dine egne interesser først. Dette afhænger af situationen. Hvis nogen udnytter dig, skal du komme fri. Der kommer et tidspunkt, hvor du er nødt til at tage dig af dig selv først. Du er nødt til at kræve dine rettigheder.

tarotkort omvendt

Fem Sværd omvendt betydning

Når Fem af Sværd er omvendt i en Tarotlæsning, kan det betyde, at en løsning er på vej. Det er fred, harmoni, forståelse og endelig at komme videre. Det kan også symbolisere risikable handlinger og at blive stillet til ansvar.

tarotkort kærlighed

Fem Sværd kærligheds betydning

Fem af Sværd i en Tarot kærlighedslæsning er en indikation på vanskelige tider. Hvis du er single, kan det betyde, at du tiltrækker partnere med en mørk side. Vær forsigtig for at holde dig sikker, især på første dates med fremmede. Hvis du er i et forhold, kan det betyde, at der er en masse kampe og konflikter.

Lær flere tarotkort at kende

tarotkort fem stokke

Fem Stokke

tarotkort fem mønter

Fem Mønter

tarotkort fem bægre

Fem Bægre

tarotkort seks sværd

Seks Sværd

tarotkort seks stokke

Seks Stokke

Træk et tarotkort

Tarotkort

Træk et tarotkort

Tarotkort

Kærlighed

Tarotkort

Karriere